- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Nem,ha hiszed,ha nem nem trollkodni jöttem,hanem érdekeltek ezek a lapok... Utólag így megnézve őket kicsit becsapósak, a nevük alapján azért jobban felszerelt lapokat várna az ember.Legalább is én megnézve a hátsó outokat keveslem .Pl az extreme 6+ név és az ashock hátlapja szerintem üti egymást. Mondjuk az ár mindent kompenzál,de inkább extreme 3-4 nek neveztem volna el...
Nem is értem a kijelentésed,szerinted mi a ráknak találtam volna be ide.Világosan leírtam mit akarok.Az ,hogy valaki leírta nekem az AMD gyengeségét akkor az már trollkodás, és ráadásul nekem írod. Gratulálok .Melyik vagy a 4 testőr közül, Dartanyan ? -
Zso2
őstag
válasz
Rypejakten #12 üzenetére
Megnéztem pár tesztet ,sejtettem a dolgot ,érdekes ez a hegemónia mostanában,hogy 2 éves processzoromat nem érdemes lecserélni így bőven garancián túl használom a cpu-t,amit nem szeretek..
-
Zso2
őstag
Most i5-2500k-m van 7870-nel megtámogatva, van olyan Kaveri processzor amivel érdemes lenne leváltani.
Szóval meguntam a rendszerem, le fogom cserélni és láttam,hogy ezek a csúcsnak nevezett alapok egész jó áron vannak, ezért elgondolkodtam ,de csak akkor akarok megint AMd-t,ha valamennyit legalább gyorsítana a rendszeremen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest