- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
igen.
Nálam Asrocknál pl lehet olyat hogy CPU internal Offset vagy external offset. Aztán ugye ott a Power MAsterr Mode,meg még pár apróság.
e MSI A85XA-G65-nél az UEFI DigitAll Power alatt is sok funkció volt állítható. Ilyenek hogy ferekvenciaváltás a PWM-nek x kHZ-től y kHz-ig és hasonlók. Na már most ez az új MSI cuccban abszolút nincs benne,nyílván a gyengébb PWM vezérlő IC okán. -
Vartanus
őstag
Ez főleg ram runingnál jönne jól. Ha mondjuk 2133nál stabil,de 2400on nem,akkor a ref.órajelet felhúzni és úgy belőni monjuk 2250-re. Én 115-ig próbáltam az MSI-n utána föladtam. Asrockot kivéve a többieknél mindenkinél van a csúcs lapon Asus Pro-n,Giga UP4-esen,MSI Gaming-en is. Az FM1-es érában még az Asrockokon is volt,aztán FM2-es lapokon máár nem,okát nem is sejtem.
-
Vartanus
őstag
Ja az az External Clock.gen. helye, ami az Asuson és MSI-n van. Elvileg így jobban lehet húzni a ref.órajelet. Nekem az előző MSI lapomon volt,de 105Mhz fölött(külső órajel generátor ide vagy oda) összeomlott mindig. Az Ext.6+ lapom is ennyit bír(amiről ugye hiányzik-lehet pont ezért mert rájöttek Asrocknál hogy azzal sem lehet jobban húzni??) szvsz én nem tudom hogy akkor mire jó...
-
dezz
nagyúr
Pontosabban nem az IR3565A-ból van kettő, hanem négy PWM kimenetén IR3598-as fázisduplázó van az alaplap hátoldalán.
Arra lennék még kíváncsi, hogy vajon itt milyen IC hiányzik? Ha nem tévedek, egy afféle külső rendszerórajel chip, mint pl. az ASUS-on. (Az MSI-n is van valami hasonló, de erről nem találtam semmi adatot.) Az ilyen chipeknek a rendszerórajeles tuningra lehet befolyása.
-
Vartanus
őstag
A zenék vegyesek de tényleg,van lossless(ilyenből csak 1-2 albumnyi) van MP3 320Kbps (kb 80%) és van MP3 128Kbps is a felhozatalban.
A mintavétel is változó a legtöbb 44.1-es igen,de van 96 is.
Az nyílván való hogy a 20K fölöttiektől elmarad,de szerintem egy Xonar DG(X) vagy DS(X)-teljesítményét hozhatja.
Mondjuk tény a legnagyobb változást a Winamp>Foobar2000 váltás hozta meg a zene minőségében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest