Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
-
flash-
veterán
na és ez a zene a végén,ez mindent odavert...mekkora élmény volt hallgatni..
ez amúgy mi ez a zene?
najo befejezem
-
flash-
veterán
street rod-ot se hagyjuk ki az se volt egyszerű
streed rodot kiadhatnák amúgy,mekkora felleingje volt már
-
-
flash-
veterán
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
casual gamer vagyok,és nekem bejött a shift
mentségemre szóljon benéztek a shift topicba van ott azér pár arc akiknek szintén bejött a játék...
a lassabb autók meg persze hogy lassúak,de azért a Pagani Zonda R az minden csak nem kamaz..
na mindegy nekem bejön szeretek vele játszani ez a lényeg
valaki említette a flatoutot
húú hát az a másik kedvencén ezzel kezdtem [link]
meg ezzel
hogy a rákba tudtam akkor ezekkel játszani?
-
flash-
veterán
11 éve van már jogsim azóta folyamatosan vezetek(lehet nem tudok vezetni sebaj,majd egyszer megkérem az országos rally bajnok navigátor főnökömet tanítson vezetni,vagy a fiát aki ugyancsak elég jó) ,szóval szerintem nem vezetés függvénye hogy jó e a shift vagy sem.Nekem a shift 1-2 irányítása nagyon bejött.
Kell hozzá ügyesség,pontosság...pár óra,és az autót sem árt beállítani.Ez már nem sima arcade!!
de viszonylag kevés(pár óra) állítgatással,gyakorlással már el lehet kezdeni versenyezni
kihívás.pont ezért jó.nekem nagy élmény."A Shift nem lett volna rossz, ha normálist irányítást hegesztenek hozzá..."
mi abban a rossz?az hogy nem olyan dedósan egyszerü hogy nem tud a 6 éves is elsőre pályaelső lenni?
-
flash-
veterán
Nálam:
1.Need for Speed: Underground (2003) és Need for Speed: Shift (2009)
2.Need for Speed: Underground 2 (2004) és Need for Speed: Most Wanted (2005)
Külön kiemelném a shift 1 et.
Számomra annyira fantasztikusan ötvözték az arcade jeleget a simulátorral hogy egyszerűen megszállotja lettem.Ilyen elképesztő verseny élményt más játék nekem még nem okozott.Fantasztikus grafika,tökéletes kezelhetőség.a legjobb!(mondom ezt úgy hogy billentyűzettel játszottam nem kormánnyal)
De sajnos pont nem ez a tendencia,egyre arcadeosabbak az nfs verziók...így élményre kb egy szint egy androidos autóversenyzős játékkal...ezért én már nem várok nfs részeket pedig az 1-2,high stakes2 részeket még szerettem azér...Talán majd fogok játszani még autós játékkal ha egyszer kiadják PC-re a Grand Tourismo-t,vagy a Forza Motorsportot..
Addig számomra marad az Nfs Shift 1-2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged