- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #83 üzenetére
A gugli cuccok licensz kötelesek, amit minden mobil gyártó szépen kifizet a guglinak, hogy rátehesse a mobiljaira a gms-t. A Huawei értelemszerűen nem fizet azért amitől eltiltották, tehát az eladott új mobiljaikhoz már nincs gugli licensz. Ezért utólag törvényellenes feltelepíteni. Ahogy törvényellenes kalózwindózt torrentezni.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #83 üzenetére
A Google mint a szoftver fejlesztője meghatározta a felhasználás feltételeit. Ha ő nem járul hozzá hogy feltedd a Huawei telefonodra, attól hogy meg tudod tenni még nem lesz legális. Attól, hogy egy kms -sel aktivált windózban a gépház kiírja hogy aktiválva van, még nem lesz legális. Na ez kb hasonló. Aztán amikor a Google meg jól letiltja mondjuk az e-mail fiókodat (mert megteheti), mert megszegted a felhasználás feltételeit akkor megy a nyafogás hogy szemét Google...
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #77 üzenetére
Hát a keresőn van még mit csiszolni a HMD ben mert elsőre nekem se dobta ki a sima Telenort csak a TelenorMyTV-t
[link] -
weberzolee
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
Vajon azért beszél a Google arról hogy ne haxold fel a szolgáltatásukat egy olyan telefonra ahol csak HMS van, mert ott nem tudnak lekövetni, mert nincs GMS?
Vagy mondjuk azért, mert törvénysértő?
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
De akkor miért nem állapodnak meg? Mindkettő hozzáfér az adatainkhoz, és világbéke.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #77 üzenetére
Jaj az nagyon fontos, különben mi szívná le az akku 30%-át? Utálom, hogy gyakorlatilag egyik romban sem lehet 6.0-tól kikapcsolni a Google Szolgáltatásokat.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #57 üzenetére
Sokan mondjak azt nekem nincs rejtegetni valom, nem tudnak tolem mit elvenni mert ugyis szegeny vagyok, nem erdekelnek a reklamok, stb.
Es ezeknel nem latnak tovabb ez meg csak a kezdet. Ennel sokkal durvabb dolgokat csinalnak az adatunkkal ha nem vedjuk meg ami kihatassal lesz mindenki eletere.
De ezt legjobban a The Great Hack mutatja be vagy Snowden. Illetve tele a YouTube Snowden riportokkal is. Tanulsagos. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Ezert hasznalok open source appokat ahol tudok, meg AdGuard Pro megy 24/7.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #13 üzenetére
Ja tudom hasznaltam de ez csak a telefonon levo appokat szkenneli. Nem lehet masik fel nem telepitett appra keresni ezert hasznalom a bongeszoben.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Ezt az oldalt mar en is nezem egy ideje es felelmetes mennyi app kemkedik, foleg a google appok amiket a garfikon is jol szemleltet.
Erdemes lecsekkolni minden appot ez az oldal segitsegevel mielott felrakja valaki. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Pedig a mikrofost milyen jól tudják csesztetni a hibáikról, ezek szerint a saját házuk táján is érdemes lenne sepregetni.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Amúgy ezen a playprotecten én is gondolkoztam mit csinál valójában, mert annak aztán tök mindegy honnan telepítetett milyen appok vannak a telefonodon mindent biztonságosnak tart.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Dehogynem. Ez is csak egy szolgaltatas ami kemkedik utanunk. Fontos ez nekik hidd el. Minel tobb infot akarnak kiszedni belolunk. Az adat manapsag nagyobb erteket kepvisel mint az arany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest