- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
popp
aktív tag
Olvastam mind2 cikket természetesen, de ebben szó sincs a 1250x-ről, pléne nem a 3000A ellenében. Különben is fenntartással kezelem ezeket, mármint úgy értem, nem hiszem, hogy nagyon foglalkoztak a burn-innel például. Kölcsönkapták a geniustól ezeket és gyorsan össze kellett hozni egy cikket. Részletekbe nem is igen mennek bele. Ami meg engem érdekel az nem elsősorban a technikai adatok (ezeknek bárhol utánanézhetek a neten), hanem a hagzásról a VÉLEMÉNY. Mert ugye a hangfal nem olyan mint egy proci vagy vga, elég szubjektív a megítélése. Mert lehet ami valakinek istencsászár, attól egy más valaki elokádja magát, már bocsánat.
-
popp
aktív tag
Nyilván a Genius tervezőmérnökei tudnának valami ésszerű magyarázatot adni erre, biztos megvan az oka miért oda kerültek.
Viszont, ha hangzásban jobb a 3000A, akkor mindezek hirtelen háttérbe szorulnak szerintem.
Szívesen leírnám, hogy milyen eredményre számítok, de véletlen sem akarom esetlegesen befolyásolni a cikkírót. Kár hogy nincs lehetőség valami időzárra. Úgy értem, megírom most a postot, de csak 1 hét múlva láthassa a nagyközönség a mai dátummal.
Jah és Ndruu: mind2 cucc új, ha jól tudom. A burn-in után hasonlítgasd majd össze légyszíves, ha lehet ilyet kérni és ne haragudj, ha túlságosan evidens ez a kérés, mert gondolom az.
-
popp
aktív tag
A "legpoénosabb" akkor is, hogy hátra tették a fejhallgató bemenetet. Mondjuk nem mintha nagyon ajánlott volna használni ezeket, de akkor is.. Illetve a kikapcsoló gomb is hátra került, na ez sem lehet valami kényelmes.
Mindenesetre kíváncsian várom én is a párharc kimenetelét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Minecraft
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest