- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Antibazsi #27 üzenetére
Örülök, hogy kezdünk áttérni erre az irányra. Egy rohadt szóval nem említettem, hogy a kezedbe kell venned, hanem azt, hogy veheted a kezedbe is. Az meg megint más story, hogy leírva nagyon szép ez a megba.. a rendőr, meg nem szabad duma, kár hogy erre mindenki magasról szarik és ebből van a balesetek nagy része. Szóval visszatérve az eredeti témára, igenis némuljon el a navi és hadd telefonáljak, attól még a képernyőn mehet a navi vígan, megint más kérdés, hogy akkor azt kell figyelnem, hogy tudjam merre kell menni, zsákutca, mert az utat kellene, ráadásul, ha én ki akarom hangosítani, vagy valami, amit csak a hívás képernyőről érhetek el, akkor megint akrobatikázhatok. Érzitek, hogy ez sehogy sem működik? Tehát kuka és új terv, ennyi.
-
plus44
veterán
válasz
Antibazsi #20 üzenetére
Na akkor leírom újra. Tarthatod a kezedben IS, vagy kihangosítva is, nem ez a lényeg, ellen sikeresen lovagoltok rajta. Az zavaró, ha egyszerre 200an beszélnek hozzád, zavarva ezzel a fő cselekvésedet, de fordítsuk meg. Ha épp a navigációt hallgatnád, de közben a kocsiból 3 felől beszélnek hozzád egyszerre, az igen csak zavaró lehet, de örülök, hogy ti szimultánba tudtok mindent csinálni...
Persze, biztos kiadják majd azt a frissítést is valamikor, de újra elmondom, akkor pont az általuk beharangozott nagy nagy újítást ölik el csírájában, házon belül...
ClioRS:elnézést, hogy kritizálok egy számomra értelmetlen "újítást" és ezt galád módon még meg is osztom itt a nagyérdeművel. Ha az itt hozzászólok nagy többsége velem értene egyet és csupán egy ember lenne, akinek tetszene ez, akkor meg ő lenne leszólva, na én meg ezért gratulálok...
-
plus44
veterán
Oké, akkor ti biztos hangzavarban szeretettek telefonálni, aláírom, ha nektek ez kell. (azt meg zárójelben, hogy pont az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb dologra kelljen figyelnem az adott munkavégzés közben...)
-
plus44
veterán
Ha meg ki lehet kapcsolni, akkor semmi értelme ennek a nagy felhajtásnak, hogy jajj, a Navigon máris előállt az év ötletével, mert ez rohadtul nem. Ti biztos nagyon örültök, hogy telefonálás közben nem elég a partnerre figyelni, hanem még jó hangosan a füledbe ordít egy hang, hogy merre menj, én viszont nem és nem is fogok, mivel ez egy nagyon elvetélt ötlet. Gratulálok, akik ezt kitalálták...
kiskegyed: Nagyon örülök...
-
plus44
veterán
válasz
Quasi_modo #8 üzenetére
Nem értitek? Mi a jó abban hogy egy hang zavarja a telefonbeszélgetésemet??
-
plus44
veterán
Ez egy extra nagy marhaság. Telefonálás közben nekem még plusszba mondja a fülembe, hog merre menjek?? Könyörgöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest