- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Nem kérdeztem semmit, csak kijelentettem, hogy nem találni hozzá semmit, még torrenten sem. Ez nem azt jelenti hogy le is töltöm, csak megnéztem.
-
wolfman
veterán
Nos fiúk, lányok!
Én pár napja kaptam egyik rokontól egy ilyen készüléket, hogy frissítsem rajta a térképet. Mivel ők egy gazdak, de elektronikus kütyüileg analfabéta család, így én jelentkeztem hogy majd megmutatom. Bár csendben maradtam volna.
Előtörténete az volt, hogy hajtogatta, hogy a GPS-én az iGo-t kell frissíteni, de nem ért hozzá. Mire hozzám ért a cucc, derült ki hogy ennek köze nincs semmiféle iGo-hoz! A bajuk az vele, hogy sokszor elvezeti őket olyan helyekre amerre nem is lehet menni. Feltételezték, hogy régi a térkép és ez okozza a hibát. Persze én utána néztem, és ez nem térkép, hanem navigációs program hiba. Mindenki aki tesztelte ugyan ebbe a hibába ütközött. Olyan emberektől olvastam csak pozitív véleményt, akik valami boltnak az alkalmazottjai(gondolom csak hogy vegyék, de nem akarok vádaskodni)!
Lényeg, hogy nekem is jelentkezett a folyamatos dumálás, már azt hittem széttöröm. De mindegy is, nem nekem lesz. Aztán kerestem hozzá frissítést! Hát sehol nem találni semmit, és itt ért egy nagy meglepetés! Hosszas keresés után kiderült hogy van egy 'Navigon fresh' nevű program, ami mindent elintéz hejettünk, az meg más kérdés hogy 70 dollár alatt szóba se áll velünk. Mivel nem nekem lesz, a fizetős részéről le is tettem. Utolsó esélynek megnéztem torrent oldalakon is, de SEMMIT NEM TALÁLTAM, pedig nem kis oldalakat néztem meg!
Igaz senki nem beszél róla, iratlan szabály, de amihez még torrenten se talál az ember semmilyen frissítést, azt el kell felejteni ahogy csak lehet!Szerintem visszaadom ahogyan kaptam, majd finoman fogalmazva leírom nekik, hogy 'ez egy nagy......', aztán hálát adok az istennek hogy egyszer megteremtette az iGo-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest