Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Egy érdekes történet...
Én és a feleségem is rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval amit ugyebár használnunk kellene az eszja oldalon vagy az ebev oldalon a belépéshez.
Én minden probléma nélkül tudom használni a sajátomat , a feleségem nem tudja használni a sajátját.
Az ügyfélkapus belépéskor az ebev illetve az eszja oldalon hibaüzenettel ( adat nem egyezés) elutasítja a belépést-tovább lépést.
Ezt megfelelő kontakt lehetőségeken jeleztem a NAV és az Ügyfélkapus rendszergazdáknak. Ők többször is próbáltak segíteni a probléma megoldásában de pozitív fejlemény nem lett. Ők sem értik a problémát és egymásnak dobálják a labdát..miszerint nem a NAV rendszerében van a hiba de az Ügyfélkapus user is haSONLÓT ÁLLÍT...ÉS EZ MEGY KB 3 ÉVE...
Ma ujból próbálkoztam a feleségem eszja illetve ebev oldalára is belépni....persze sikertelenül.
Érdekes hogy ellenben a TB és tárhely oldalakra ahol Ügyfélkapus regisztrációt kell használni oda sikerült belépni...igaz ez eddig is működött csak az adó rész nem ment.
Jött egy isteni szikra és megpróbáltam a régi magyarország.hu oldalról belépést kezdeményezni az ott található ügyfélkapu fül használatával...és lőn csoda..be tudtam lépni mind a eszja és mind az ebev oldalakra...az ügyfélkapu tovább engedett.....na erre varjatok gombot....így sikerült elfogadni az SZJA tervezetét és meghatározni az 1+1 % kedvezményezettjeit.
Öröm és boldogság....
Azért kipróbáltam nem a régi oldalról is belépni de természetesen onnan most sem enged.
Ilyenkor mi van???
Egy jó kis bug ? Ezt melyik rendszegazda fogja nekem elhinni?
...bosszantó....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged