- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz
spiky03 #3664 üzenetére
régen tényleg volt, hogy havonta jött a mél, hogy kattintson rá hogy meghosszabbítsa, de pár hónapja én is csináltam új reget, és azóta semmi.
mondjuk van a pc-n egy program, amivel folyton tudom feléjük frissíteni az IP-met. lehet, hogy emiatt nem jön a figyelmeztetés?
-
batabe
senior tag
transmission config file opciók
a watch dir lesz a te embered
-
batabe
senior tag
válasz
csocsika1700 #1880 üzenetére
köszi, úgy tűnik az unmask sor átírása hiányzott
-
batabe
senior tag
válasz
csocsika1700 #1868 üzenetére
sajnos nem az a gond: a letöltés folyton root-ként hozza létre a letöltött cuccot, de admin-nal van felmappelve windows alatt, így adminként nem tudok a root tulajú mappákba írni.
beraktam az admin user-t a root csoportba, de az sem segít.
egyéb ötletÍ?
-
batabe
senior tag
válasz
csocsika1700 #1863 üzenetére
az admint arra érted, hogy te oda töltesz?
én nem oda, hanem a filmek közé, az megkapta a chmodot rendesen, működik is. de az újonnan beletöltött cuccok esetén van meg a nem tudok pl feliratot belemásolni. -
batabe
senior tag
sziasztok,
a letöltési mappa megkapta a chmod -R 777 mappanév jogokat, így tudok bennük turkászni, másolni, ezt-azt.
igen ám, de az ez után letöltött cuccok esetén megint nem megy a módosítás, mindaddig, amig megint nem kapja meg a könyvtár a chmodot.
erre valami megoldás? -
batabe
senior tag
válasz
Impair1980 #1696 üzenetére
ha van ffp-d, akkor a top paranccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest