- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
karcheey #20981 üzenetére
Hello!
Segíteni nem tudok, nálam szintén 4.70 fw tr 2.77-es verzió (azt se tudom hogyan lehetne frissíteni, de amíg működik nem is érdekel) magról ,de máshonnan is van olyan, hogy berakom a torrentet nem akar elindulni, hiába frissítek rá a trackerre (az azt mutatja, hogy minden oké) de nem indul el. Másnap ránézek és le van töltődve. Szóval nehezen, de mindig elindul. Okát nem tudtam megfejteni.
Szóval ha benne hagyod és ránézel ~12 óra múlva akkor sem történik semmi? -
kisgyerek85
senior tag
válasz
tigrici #8183 üzenetére
Nem. Most értem haza. Vagy 7 órán keresztül nem a TM seedelésen kívül mást nem csinált. Bíztam benne, hogy hátha helyrejön ezidő alatt, de nem
Volt már máskor is ilyen bajom, de akkor azt produkálta, hogy az admin résznél csinálta ezt, a videonal nem. Video mappába átmásoltam egy pár cuccot majd váltottam az admin könyvtárra és jó lett ott is. De most egyiknél se akarja az igazat.
Nem értem ezt a problémát. Ki van kapcsolva minden médiamegosztás funkció meg eddig is ki volt, mert nekem Samba-n keresztül tökéletes volt eddig is.szerk: Na ezt nem hiszem el. Jó lett. Mondom megnézem már más fájlkezelőbe is (eddig tc-be próbáltam csak). Windows saját fájlkezelőjébe indítok egy másolást és célba ért. Ok akkor TC-nek van baja, de azért ott is kipróbálom még. Elindítom és ott is flottul átmegy. Minden a régi
De, hogy én ezt a hibajelenséget nem fogom megérteni az tuti -
kisgyerek85
senior tag
Furcsa problémával találkoztam ma reggel. Ha 10MB-nál nagyobb fájlt akarok átmásolni a nsa310-re akkor csak pörög a vinyó kegyetlenül aztán egyszer csak végez vele, de nincs másolási folyamat.
Ha 40MB fölöttit másolok akkor egy idő után hibát jelez a másolásnál. Kinyomom, látom, hogy egy töredékét átmásolta, de a vinyó kerreg tovább. Kis idő múlva átkerül az egész fájl, tehát ugyanazt a méretet látom mindkét helyen, viszont a nason hibás lesz a fájl (pl egy videóklipp nem játszható le)
Volt már restart és teljes leállítás. Nem segített.
nas-ról gép felé nincs baj.Ez meg mi a fene lehet?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #2815 üzenetére
Na találtam egy jót.
http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/Transmission-2.77-arm-1.txz
shteer: köszi
-
kisgyerek85
senior tag
Elakadtam a Transmission telepítésénél, mert nem működik a leírásban szereplő link. Fölmentem tm oldalára és onnan letöltöttem ezt
transmission-2.77.tar.xz
na ez nem tetszik neki és ahogy látom txz kiterjesztés kell neki. Próbálta úgy is, hogy ezt átnevetem, de nem ette meg. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #2785 üzenetére
310 tulajok, meg tudjátok nekem nézni, hogy hány %-on van nálatok a memória használat.?
Még mindig a problémámmal küzdök. Ha leállítok minden torrentet majd újraindítom a nas-t akkor 10%, viszont ha akár 1db torrentet elindítok akkor ez szépen fölmegy 80%-ra. Már szinte minden szolgáltatást kikapcsoltam, hogy semmi se terhelje fölösen. Meg a torrentes dolognál látszik, hogy valami ott nincs rendben. -
kisgyerek85
senior tag
Üdv!
Mostanáig (1éve folyamatosan) gondtalanul üzemelt a nasom, nsa310. 1 hete vettem észre, hogy amikor új torrentet indítok akkor valamiért leterhelődik és folyamatosan dolgozik a vinyó benne, amíg újra nem indítom. Miután megtörtént ismét csendesen teszi a dolgát addig amíg ismét nem kap egy új torrentet.
Még az fpp stick-el üzemel, mert eddig nem láttam rá okot, hogy megcsinálja ezt az új configot.
Torrentek számát már drasztikusan lecsökkentettem, jelenleg 83 van benne, de régen volt, hogy a 200-at is majdnem elérte és teljesen stabilan működött.
Ha belépek az adminisztrációs felületre azt látom, hogy a memória 80%-on terhelve van. Újraindítás után ez 8-10%. Szóval valamivel nagyon dolgozik szegénykém és nem is bírja magát helyrehozni hacsak nem nyomok egy restartot neki.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond? Fpp stickemen 10%-ba van csak megtelve, viszont a hdd-n már csak 2,2% hely van. Lehet ez a baja? Pedig mintha rémlene, hogy volt már ilyen amikor majdnem csordultig tele volt és ekkor nem jelentkezett ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest