- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
Na már üresen se indul... Úgy tűnik táp hiba lesz, rámertem 0,1-0,2 boltot ad. Köszi a helpet mindenkinek.
-
Mazsika
őstag
Sziasztok,
Úgy tűnik ma feladta a kis 310esem a harcot. Zöld Sys LED villog folyamatosan, venti megy és ennyi. Mit lehet ilyenkor tenni? Winyó vagy nas halálozott el, valami menthető még vajon? Köszi a helpet előre is!
-
Mazsika
őstag
sziasztok,
tegnap az asszony véletlen kirántotta a nasból a tápot, azóta a ffp-s transmissionom azt mondja, hogy error loading config file, megnéztem a settings.json-t és teljesen üres, tudna valaki dobni egyet?! köszönöm!
-
Mazsika
őstag
válasz
szegabapuci #6935 üzenetére
Azt a router chronetabjába kell beallitani nem a wol ful alatt...
-
Mazsika
őstag
Konkretan nekem nincs ilyen iranyu tapasztalatom, nekem media lejatszom volt (regebbi pana plazmahoz kellett), most egy smart 5.1em van ami tudja a dlna, pl ez mar szokott sz@rakodni, mig a medialejatszoval soha nem volt bajom...
De felesleges szerintem erre a temara szot fecserelni, a legjobb lenne ha minden tv jol tudna kezelni a fajlokat... -
Mazsika
őstag
sziasztok!
van itt olyan aki vágja a minidlna-t? valamiért a házimozi nem akar csatlakozni hozzá vagy két napja. a ps3 látja rendesen, eddig a házimozi is látta rendesen, de most valami bekakilt...valakinek ha küldenék egy logot bele tudna nézni? köszi!
-
Mazsika
őstag
Akkor hogyan nyilatkozol home kategoriaban? Illetve honnan tudod, hogy neked tobb tapasztalatod van? Több 10 ilyen router beuzemelese utan mar talon mondhatom, hogy van nekem is egy kis tapasztalatom. Illetve nalunk a gyarban, az ITsek is ahol lehet ilyet epitenek be, es dicserik ok is. Szoval annyira rossz csak nem lehet...
Szoval nyugodt szivvel ajanlom... -
-
Mazsika
őstag
Olvastam korabban hogy kell, leirtad mar valakinek, de konkretan nem tudom. Ez a legkevesebb...
En ezt ugy kepzelem hogy telorol/tabletrol hozzaadom a torrentet, letolti, minidlna beolvassa majd nezem a dlna kepes hazimozin. Feleslegesen miert iktassakba be megegy lepest? Csak ennyi "hatranya" van a dolognak... -
Mazsika
őstag
Az a baj hogy csak annyi szokoz van a nevbe amennyit a torrent keszitoje belerak. Atnevezni meg nem szoktam, szoval kb egyszer belekerul es kesz, utana legkozelebb csak torlom. Nem szivesen iranyitgatnam jobbra-balra ennyit csak meg tud oldani?! De ezek szerint nagyok az igenyeim vele szembe.
Plex ezt vajon tudja? -
Mazsika
őstag
Sziasztok.
En minidlnat hasznalok, es a downloads van neki beadva ahova a torrent is tolt le. De neha nem sikerul neki beolvasni minden filet. Nem lehet ezt megoldani valahogy? -
Mazsika
őstag
Nem tudja valaki hogy amikor rescannelni akarok minidlna-val miért dobja ezt a hibát:
root@Deme-NSA310:~# /ffp/sbin/minidlnad -R
[2013/10/17 20:54:19] minidlna.c:1022: error: Usage:
/ffp/sbin/minidlnad [-d] [-v] [-f config_file]
[-a listening_ip] [-p port]
[-s serial] [-m model_number]
[-t notify_interval] [-P pid_filename]
[-u uid_to_run_as]
[-w url] [-R] [-V] [-h]
Notes:
Notify interval is in seconds. Default is 895 seconds.
Default pid file is /var/run/minidlna/minidlna.pid.
With -d minidlna will run in debug mode (not daemonize).
-w sets the presentation url. Default is http address on port 80
-h displays this text
-R forces a full rescan
-L do note create playlists
-S changes behaviour for systemd
-V print the version number -
Mazsika
őstag
sziasztok! Minidlna-nak nem lehet megadni ugyanazt a mappát a filmeknek, és a zenéknek is egyaránt? ugyanazt adtam meg mindkettőnek, és zenét nem akar találni...
-
Mazsika
őstag
Smarba akkor konkretan melyik a fejparkoltatás szama?
-
Mazsika
őstag
nekem megy szépen... bar még az éles teszt most jön... :-)
Köszönöm a segitsegeket!!! -
Mazsika
őstag
NSA-310 tudja az időzített bekapcsolást? az időzített kikapcsolást megtaláltam, de a bekapcsolást nem...
-
Mazsika
őstag
az addig oké, de gépen másolva NSA FTP -> PS3 FTP-re úgy kicsit hosszú, illetve be kell kapcsolni a gépem (természetesen nem nagy gond, de ha lehet kihagynám), tabon meg bele sem merek fogni mert félek hogy hetekig tart...
ilyen irányú lenne a kérdésem lényege, ne az hogy mi legyen az átviteli közeg, mert az evidens, hogy kábel... -
Mazsika
őstag
van egy ps3-om melyre ftp-n keresztül lehet másolni, és adott ugye a nsa, szerintetek hogy lehetne a leggyorsabban átmásolni valamit?
-
Mazsika
őstag
Ha a nas web feluletere akarok tavolrol belepni, akkor milyen portot kell forwardolni?
-
Mazsika
őstag
nekem a nas tölt mindent a downloads mappába, így létrehoztam egy zyxel.cmd fájlt ezzel a tartalommal:
net use x: \\nas_ip_címe\downloads /u:admin jelszó, erre mikor rákattintok felcsatolja a mappát a x meghatjó helyére és kész!
ha esetleg törölni kellene: delete.cmd tartalma pedig: net use x: /delete -
Mazsika
őstag
válasz
Impair1980 #1522 üzenetére
hol akarsz te venni, 22ért 500-as winyóval? ne bosszants én most vettem 26ért!
-
Mazsika
őstag
elkezd tekerni a winyó mint az őrült és onnantól kezdve, se kép se hang...
-
Mazsika
őstag
üdv újra...
megvan a nas megy a tm viszont az a baj, hogy a nas mindig lefagy...
már próbáltam korlátozni a letöltést 1Megára de így is lehalt! közben a menüjében turkálok, gondolom az nem baj? -
Mazsika
őstag
csak logikázok, mivel nem kell pendrájv így nem értem miért kell formázni stb... és minek feltenni rá a ffp-t ha úgyis felteszem winyóra. de akkor ezek szerint nem sikerült megérteni a logikáját a dolognak.
az a legkevesebb, hogy, hogy kell fájlt létrehozni, szerkeszteni, nekem ezek a lépések zavarosak még mindig, de majd menetközbe összeküszködöm!
köszi a helpet azért! -
Mazsika
őstag
Sziasztok.
Pénteken szerzek be ilyen nast. Azt szeretném kérdezni, hogy akkor ezt a dolgot lehet tenni belső vinyora is? Es ha igen, hogyan? Hasonló menete mint a leírásban? Mit kell másképp csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest