- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
válasz
Mr. Elliot #21286 üzenetére
Nekem is egy 3TB-s piros WD van benne, (WD30EFRX)
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Egy TCL 75C745 tv-m van Kodi 21.1 (Android)
Sehogy sem tudom beállítani, hogy lássa a nas-t (NSA310).
A tv-n smb protokollnál már beállítottam, hogy "nincs" és amikor csatlakoznék a nas-hoz akkor kiirja, hogy : "software caused connection abort"
A nas-on nem találtam smb állítási lehetőséget.
Van egy minipc-m windows-al és azzal tökéletesen megy minden.
Eddig arról néztük a filmeket, de ha sikerülne a tv-n, hogy lássa kodi akkor azt nem kellene használni.
Tud valaki segíteni esetleg?
köszi. -
cikasz
őstag
válasz
Jumpalaja01 #21048 üzenetére
Én nagyon rég venti nélkül használom. A chippekre raktam pici bordákat hővezető matricával és vígan elvan a nas. Mondjuk én csak letöltésre és filmnézésre használom.
100% cpu használatnál 52.00°C -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nyaralni voltunk és addig kikapcsoltam a NAS-t (menüből kapcsoltam ki nem a gombbal). NSA310. Hazajöttünk, visszakapcsoltam és azóta ha letöltök valamit és végez vele átrakja az incoming mappába és a befejezve fül alá , és nem is seedeli tovább. A torrent file is eltűnik a torrent mappából. Ha a befejezve alatt nyomok egy folytatást akkor visszarakja ahova kellene, de egy idő után megint eltűnik és megy előlről minden.
Mi lehet a baja? köszönöm -
cikasz
őstag
Sziasztok.
310-en meg lehet oldani az smb2-t? Mert az xbox csak úgy tudna csatlakozni hozzá
köszi -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van egy NSA310-em. Nem mókoltam vele semmit (nem is tudnék mert nem értek hozzá) és csak torrentre használom, azt is csak az NC-ről. Azt megtudtam nézni rajta, hogy a Firmware verzióV4.70(AFK.3) és a Transmission 2.82zypkg002. Nincs is telepítve/engedélyezve csak ez és a Polkast(bár azt sem tudom minek.)
A problémám az vele, hogy max 2 megával-al tölt le(1000-es a netem). Biztos eddig is annyi volt csak nem figyeltem meg nem is volt szükség rá, hogy gyorsan lejöjjön akármi. Míg bármi más a gépemre jön 90-100 megával.
Egy laikus mint én tud ezzel kezdeni valamit vagy törődjek bele, hogy ez így működik oszt csók!?
köszönöm -
cikasz
őstag
Valaki akinek ilyen NAS-a van nem tudná lefotózni, hogy mik az értékek a gyári ventillátoron?
köszi. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Meghalt a ventillátorom a 310-ben. Tudnátok segíteni, hogy mivel lehetne helyettesíteni?
Köszönöm -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Kaptam ajiba egy ilyen 310-est, csak annyi a gond vele, hogy ciripel a ventije. Beolajoztam , de nem segít!
Cserélt már valaki benne ventit? Van valami jó vétel vagy veszek bármilyen 40*40*10-est és belerakom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest