- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #17010 üzenetére
hello, ezt dobja:
http://pastebin.com/dSGvhrj3 -
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #16977 üzenetére
szia, megint nem indul el, már lassan egy hete, se reboot, se kikapcsolás-pihentetés-bekapcsolás nem segít.
installálva van, írja a szerver verzioját, de nem fut, se ha manuálisan, sem ha gui-ból indítom. hálózaton a 32400-as porton sem találok semmit. megint az van, ha rányomok, hogy start, gondolkozik kicsit, kiírja, hogy done, de nem fut.
múlthéten, amikor írtam, hogy elindult, ment is szépen, beindexelt mindent, mappákat hozzáadtam, streameltem külső és belső hálóról is, minden ok volt. aztán újraindítás után meg sem nyekken. konkrétan így néz ki:root@nsa310:~# sh /ffp/start/plexmediaserver.sh status
Plex Media Server is not running
root@nsa310:~# sh /ffp/start/plexmediaserver.sh start
Starting Plex Media Server...done
root@nsa310:~# sh /ffp/start/plexmediaserver.sh status
Plex Media Server is not running
root@nsa310:~#van valakinek esetleg valami ötlete? a plex indításánál hollehet a logot megnézni, mit csinál, hol akadt el?
köszi előre is! -
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #16977 üzenetére
Megmondom őszintén, halvány lila gőzöm sincs.
Múlt héten amikor feltettem, nem ment. a verzioszámot írta a gui, nyomtam egy startot, írta, hogy kész, de nem működött, nem is futott. írta, hogy installed, not running, akárhogy startoltam. Aztán hétvégén párszor ki kellett kapcsolnom, pihent kicsit, másnap bekapcsoltam, de nem is figyeltem a plexet. tegnap meg már ment, pedig semmit nem csináltam vele -
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #16952 üzenetére
Szia,
ezt dobja, ránézésre nekem minden okénak tűnik:
Input:
Slacker -U
Output:
root@nsa310:~# slacker -U
Updating package lists...
fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7
/arm/CHECKSUMS.md5')
fetch: rsync -q 'rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/uli'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/kylek'; wget -Nnv 'http://kylek.duckdns.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5')
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/memiks'; wget -Nnv 'http://ffp.memiks.fr/pkg//CHECKSUMS.md5')
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/br2'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/package
s//CHECKSUMS.md5')
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/ar'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/ariek/ffp/0.7-arm-packages//CH
ECKSUMS.md5')
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mrdini'; wget -Nnv 'http://users.atw.hu/mrdini/packages//CHECKSUMS.md5')Input:
slacker -UuiA br2:{uClibc,uClibc-solibs}
Output ugyan az, csak a lista végén egy sor van még:No packages found (status iu, pattern (^br2:.*uClibc|^br2:.*uClibc-solibs))
A parancsot a postodból másoltam. Valami más ötlet?
-
stroge
csendes tag
igen, ezeket megcsináltam, bármelyik régebbit fel tudom tenni, az itt most linkeltet viszont annak ellenére, hogy azt mondja, hogy az update Done, nem tudom felrakni. a Done után nyomok egy entert, gondolgozik pár másodpercet, és kiírja, hogy timout error. aztán enter után írja a szokásos "várj 30 percet" szöveget. aztán a status "installed, not running" lesz. elindítani nem tudom. a gui-ban ahol a verziot ki szokta írni, hogy mi van telepítve, ott nem látszik semmi (üres a helye). reboot sem segít.
csatolva a képek.bakker mire végigírtam, mondom végigcsinálom mégegyszer. update nem ment, úgyhogy leszedtem az előzőt, és úgy álltam neki, és így felment. most elkezdett indexelni, de azt mondja, nem fut... rányomok a starta, azt mondja Done, de nem fut.
amúgy van még pár plex verziom letöltve, ha feltennéd a backupba.
-
stroge
csendes tag
válasz
szjoci #16926 üzenetére
Ha sikerült feltennek a 0.9.16.6-ot, rám tudnál írni egy privit? én kb 3 különféle módszerrel próbáltam, de nem sikerült. illetve az install sikerült állítólag, de nem indexelt, és a gui-ból timeout-tal install után kilépett. a legfurább az volt, hogy a gui-ban a verziot nem írta ki, mint szokta, csak annyit, hogy telepítve, és nem fut.
köszi előre is. -
stroge
csendes tag
válasz
szjoci #16928 üzenetére
Ennél meredekebb, hogy nem csak a PMS fájllal kell így mókolnunk, hanem az androidos Plex app-pal is, hiszen ha jól emlékszem, a legújabb PMS-sel nem megy a lefgrissebb app. Abból is kell apkmirroron vagy ilyen helyeken egy régebbi verziot keresni, hogy kompatibilisek legyenek.
nekem a 0.9.8.18-as PMS van fent, azzal kompatibilis a Plex app 1.1.4-es verzioja pl. -
stroge
csendes tag
sziasztok!
Tegnap a NSA310-re feltettem a leírásban talált plexet (v0.9.8.18.290), fut is, leállítás, update, stb megy, a grafikus felületét is elérem ash /ffp/start/plexmediaserver.sh
paranccsal, de sajnos a http://Your_NAS_IP:32400/web címen külső és belső hálóból is timeout error-t kapok.
minden más megy amúgy rajta, egy jó másfél órát pörgette a CPU-t, gondolom akkor be is indexelte.
lehet, hogy nem a 32400 az alapértelmezett port a plexnél? ha nem, akkor hol tudnám ezt megnézni?
köszi a helpet előre is! -
stroge
csendes tag
Sziasztok,
nem tudtok véletlenül a Remote Transmission-höz funkcioban hasonlító appot IOS-re?
köszi! -
stroge
csendes tag
Nálam is hasonló van, sokszor a hálózati meghajtóként felcsatolt megosztás is leakad, sokszor film közben (nem DLNA-n, hanem a felcsatolt mappából játszom le a filmet). A film sokszor továbbmegy, észre sem veszem a problémát, csak amikor vége a filmnek látom a win hibaüzeneteket, hogy ledobta a meghajtót (vagy azt, hogy van már ilyen nevű meghajtó, nem tudja újracsatolni)..
nem sikerült még rájönnöm a megoldásra. valakinek valami ötlet? -
stroge
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16621 üzenetére
Én egyelőre nem tudok másról, mint a web publishing-gel, chrome szépen játsza a tartalmakat. persze a felirat már nagyobb fa.
-
stroge
csendes tag
válasz
macilaci78 #16597 üzenetére
Szerintem a nyilvános port az 14521, a cél IP a NAS belső IP-je, ami lehetőleg legyen 199-ig, ha addig oszt a router. a cél porttartomány pedig 21, amit a NAS beállításokban is meg kell adni az ftp beállításoknál.
Továbbá ha (ahogy írod) a routerben dinamikus tartomány van beállítva, akkor a Geripapa által leírt módon tudod a fix IP-t elintézni a NAS-nak.
-
stroge
csendes tag
köszi mindkettőtöknek a választ!
Tonyk, itt egy kicsit nem értem a logikát.
jah, most látom, szerkesztetted, így már világos, asszem.
csak nem bírom működésre. ha bármelyik fájlt hivatkozom meg, a tartalmukat látom szöveges formában.index.php a rootban, a public van megosztva. (
/myweb/public/
)<?php
$auth_cookie_code="948956217";
setcookie("AuthSession",$auth_cookie_code,0,"/");
header("Location: /myweb/public/downloaded/");
?>
a.htaccess a védeni kívánt mappában.AuthUserFile /i-data/md0/admin/jelszavak.txt
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "azonositas"
AuthType Basic
<Limit GET POST>
require valid-user
</Limit>
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/myweb/public/downloaded/
RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !AuthSession=948956217
RewriteRule .* - [L,F]jelszavak.txt pedig a helyén, admin mappában. itt generálva.
hol rontom el?megvan, működik, viszont most a gyökérben, a kutyafüle (public/downloaded) mappa nem látszik, ha beírom url-ben akkor viszont létezik F
-
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #16205 üzenetére
nah, felment a kép
Az anyterm nincs installálva, csomagok közül nem is látok olyat aminek köze lehetne hozzá (FFP, MC, TM, MetaRepo, tftp, syslog, smart vannak bekapcsolva). Twonky sincs bekapcsolva.
lehet, hogy a web publishinghez van köze?ahh, igen, web publishing volt az. ugye ott a meglévő share-eket lehet kirakni a webre, azonban nem találtam rá lehetőséget, hogy egy share legalább egy logint kérjen. még akkor sem, ha csak az admin user van engedélyezve elérésre.
"Because you have chosen to Publish this share, all users will have read only access to this share from the web or media client, despite any other security settings."Van erre esetleg valami megoldás?
Amúgy nekem nagyon bejön a felület egyszerűsége, és a fájljaimat közvetlen el tudom érni bárhonnan neten, kb ezért szereztem be a NAS-t.
Van másik hasonló megoldás, amit legalább jelszavazni lehet?köszi a segítséget!
-
stroge
csendes tag
Na melo után nekiestem, ahogy mondtad, a pingelés lement gond nélkül, és a film is ment vagy egy órát hibátlanul. kb proci terhelés nélkül, wifin.
Szerintem win7 hiba lesz inkább, az lett újrahúzva mostanában. hétvégén kivallatom.Erre a mywebes kérdésre van valami ötletetek esetleg? nem tudom, hogyan tudnék legalább egy jelszót rárakni. csatolva a screenshot.
köszönöm! -
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #16200 üzenetére
Megnézem, ha hazaértem. Amúgy most csak a melobol tudom ellenőrizni, itt megy rendesen, top parancs a top-ot hozza ki legelől
Viszont ez chrome-ban, a "MyWeb"-es felületen megy.
PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
10433 root 20 0 1476 640 468 R 0.3 0.3 0:02.63 top
2 root 15 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.00 kthreadd
3 root 15 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.18 ksoftirqd/0
4 root 15 -5 0 0 0 S 0.0 0.0 0:00.01 events/0
1 root 20 0 2724 476 456 S 0.0 0.2 0:21.44 initEzt a myweb cuccot amúgy melyik Zyxel package adja? Kicsit fura, hogy nem kér jelszot, semmit és tudok turkálni a nasban böngészőn keresztül.
-
stroge
csendes tag
Sziasztok! Kis segitseget szeretnek kerni. Az nsa310 fel van csatolva halozati meghajtokent, es filmnezes kozben minden lejatszonal megakad, a lejatszo lefagy, es mintha lecsatlakozna a nas a halorol. Parszor rafrissitek intezoben, vagy ki-be lepek egy mappaban akkor mintha ujra mappelne, es mukodik megint egy darabig. Tm megy, de nincs benne torrent. Minidlna, Plex is ugyan igy viselkedik, kb 10 perc utan, mintha nem lenne a halon a nas. Van valami otletetekvan esetleg, mi okozhatja? Win7 van a laposon, de semmi nem valtozott, csak a tweaks csomag frissult, amit bem hasznalok. Koszonom elore is!
-
stroge
csendes tag
válasz
interstate76 #16112 üzenetére
Igen, meg lehet,
-
stroge
csendes tag
azt néztem, hogy mindegyik 3 eres hangosabb, valószínűleg a változó fordulatszám miatt lehet hangosabb, és a fixet be tudták lőni csendesre. attól, hogy nincs súrlódás, a rezgés (nem 100%-os tengely egyensúly) és a légáramlat/lapátok miatt is lehet hangos egy venti.
a forraszanyag a harmadik vezetékhez lehet, hogy ott van, lehet, hogy ad is jelet, de nem fordulatszámot, csak négyszögjelet, hogy forog a venti vagy sem. -
-
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #15522 üzenetére
nekem transmission-deamon csak itt van:
/zy-pkgs/bin/transmission-daemon
/zy-pkgs/ffproot/ffp/bin/transmission-daemona settings.json pedig egyikben sincs benne:
/zy-pkgs/gui/Transmission/transmission/web/settings.json
/zy-pkgs/config/Transmission/settings.json
/zy-pkgs/ffproot/ffp/etc/transmission/settings.jsonlehet, hogy valamit rosszul csináltam? torrent fut, minden rendben amúgy.
-
-
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #15506 üzenetére
uh, ez bejött.köszi!
újraindítás után a daemon futott, engélyeztem a weben is. már 2.92-t ír ki. de a packages között még 2.82. és a webes felületen eltűntek a torrentjeim. a settings.json nem változott.
hova másoljam a torrent fileokat, hogy ellenőrizze a letöltéseket, és visszaálljon seedbe? a recent download mappába? mert gondolom a watch-dir csak új letöltésekre kell.
köszi még1x -
stroge
csendes tag
válasz
Mr Dini #15503 üzenetére
köszi, ezeken már minden kombinációban és sorrendben végigmentem, de nem változott.
a -u nem leszedi a legfrissebb verziot?
kezdjem előről, tiltsam le weben, aztán ffp/start/transmission.sh stop
majd töröljem le funpkg -u /transmission/legfrisebb/verziójának/elérési/útja.txz
majd installáljam funpkg -i /transmission/legfrisebb/verziójának/elérési/útja.txz
engedélyezzem a weben, és checkoljam?
nincs olyan parancs ami kiirja a telepítet verziot. -
stroge
csendes tag
én nem találok ffp/tm-et, az ffp a usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp mappára mutat, ami alatt nincs tm
szerk: ezeket találtam:
/usr/local/apache/htdocs/adv,/pkg/Transmission/transmission/web/settings.json
/usr/local/zy-pkgs/gui/Transmission/transmission/web/settings.json
/usr/local/zy-pkgs/config/Transmission/settings.json
/usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp/etc/transmission/settings.json
/i-data/db19d979/.zyxel/zy-pkgs/gui/Transmission/transmission/web/settings.json
/i-data/db19d979/.zyxel/zy-pkgs/config/Transmission/settings.json
/i-data/db19d979/.zyxel/zy-pkgs/ffproot/ffp/etc/transmission/settings.json
/etc/zyxel/zy-pkgs/Transmission/settings.json -
stroge
csendes tag
szia, köszi!
leszedtem mindkettőt, ellenőriztem, nem volt fent egy verzio sem, aztán installáltam a 2.92-est. majd mondom konfigolom, de a settings.json nem változott, a jó konfig megmaradt. ettől még felment rendesen a tm?
a web interface szerint még mindig 2.82.
szerk: remélem, jó settings.json-t editelek a i-data/.system/zy-pkgs/config/Transmision mappában. -
stroge
csendes tag
sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. transmissiont frissítettem 2.82-ről 2.92-re, az ffp/installed mappában ottvan a 2.92-es, de a webes TM felület még mindig 2.82-t ír. reboot is volt, cache ürítés is. NAS admin felületen packages alatt is 2.82-es verzio jelentkezik.
van valakinek ötlete, hogy miért?
Továbbá hogyan tudom megnézni ssh-n, hogy mik a telepített csomagok verziói?köszi előre is!
edit: továbbá szeretném kérdezni, hogy funpkg -i /i-data/md0/admin/nsa/transmission-2.92-arm-1.txz miért mondja azt, hogy nincs ilyen mappa? pedig van, ellenőriztem, nem írtam el semmit, root-ként vagyok belogolve, de adminként is ezt írja.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest