- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrLiX
tag
A Gallery3 helyett használ valaki valamilyen fotó szervert?
FFP alá van valami alternatíva? -
OrLiX
tag
Srácok, azt hol állíthatom, hogy este 11-kor kapcsoljon ki és reggel 6-kor kapcsoljon be a NAS?
Lehet ilyet egyáltalán? (NSA 325 v2) -
OrLiX
tag
válasz
Geripapa #13874 üzenetére
Sikerült.
Olvasd el pacman módosított leírásának a végét!Esetleg keress privátban, mert arról kapok értesítést.
-
OrLiX
tag
válasz
Mr Dini #13850 üzenetére
Kicsit értetlenkedek még.
Szóval, ha az nC könyvjelzőhöz manuálisan hozzáadom a torrenteket és filternek meg beállítom *.* -ot, akkor bármit adok hozzá a könyvjelzőmhöz, azt letölti a megadott mappába?
Ez így jó, de azt szeretném, hogy beállítom, hogy a https://ncore.cc/rss/rssdd.xml figyelje, ahol ott az összes torrent és a beállított filtereknek megfelelőt letöltse.
Csakhogy le is töltené szerencsétlen, mert megtalálja a log szerint, de hitelesítési probléma lehet, mert az oldal bejelentkező lapját tölti le, lényegében egy html-t.
Ha engedélyezve a TM, (use-transmission = yes), akkor a logban ott van az is, hogy invalid file.
Ugye működhet úgy is, ahogy szeretném?
-
OrLiX
tag
Visszaálltam gyári TM-re.
Eddig eljutottam, hogy ez van az automatic.log fájlban:../src/automatic.c, 702: Automatic version: 0.8.3 (8da96e7)
../src/state.c, 126: Restored 0 old entries
../src/automatic.c, 290: 1 feed URLs
../src/automatic.c, 291: Read 1 filters from config file
[15/11/22 23:30:14] ../src/automatic.c, 736: Daemon started
../src/regex.c, 70: [isRegExMatch] 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED' matches 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)]'
[15/11/22 23:30:15] ../src/automatic.c, 553: [1] Found new download: Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)] (https://ncore.cc/torrents.php?action=download&id=1904175)
../src/torrent.c, 151: Error uploading torrent: invalid or corrupt torrent fileés ismétlődik percenként, mert most annyira van állítva.
Mi lehet a baj?
Szerkesztve:
Ha beállítom a config fájlban, hogy ne használjon transmissiont, akkor letöltött egy fiájlt, de abban a bejelentkező oldal van. Szerintem nem engedte letölteni a torrentet, mert valami hitelesítő adat hiányzik.
A böngészőből pedig kinyertem a leírtaknak megfelelően. -
OrLiX
tag
válasz
Mr Dini #13836 üzenetére
(#13836) Mr Dini
Köszönöm! Elnéztem, pedig a leírásban jól szerepel.El is indul az automatic, config file-t is beállítottam, de lehet, hogy nem jól.
A feed résznél először csak az url sorba írtam a nCo**-s RSS linket, ahogy az oldalon írták de nem ment.
https://nco**.cc/rss/rssdd.xml
OOKIE:nick=******;pass=******
A kicsillagozott részeket a következő képen kell kitölteni:
nick: a felhasználóneved
pass: az a a karaktersorozatot kell bemásolnodMajd úgy állítottam be, hogy url="https://nco**.cc/rss/rssdd.xml"
cookienak meg a firefox-ból kinyert sütit, de így sem jó.Probléma lehet-e, hogy nem ffp alá van telepítve a TM, hanem "gyári"?
(#13839) Tonyk
Köszönöm, neked is! -
OrLiX
tag
Sziasztok!
Pacman leírása alapján megpróbáltam feltenni az Automatic függőségeit.
a slacker -a parancs után
install
s:libxml2-2.7.8-arm-1.txzreinstall
s:pcre-8.21-arm-1.txz (Ezek szerint ez már telepítve van?)De a libcurl nincs sehol.
No packages found (status Iiu, pattern (libcurl))Honnan szerezhetném be?
Ja és ugye az Automatic-0.8.3-arm-1.txz-t majd a NASra kell juttatnom és manuálisan telepítenem?
Köszönöm a válaszokat!
-
OrLiX
tag
Srácok segítsetek!
NSA325 v2 két darab Hitachi winchesterrel.
Beállítgattam a programmal, majd a két lemezt csatlakoztattam is hálózati meghajtóként a Windowsos gépemhez admin és jelszava hitelesítő adatokkal, de nem tudok új mappát létrehozni, csak a meglévőkbe írhatok. (admin, music, video...) A másik lemezen nincs semmi, oda nem írhatok.Ennek így kell lennie, mit nem állítottam be jól?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
O
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest