- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Nekem speciel soha nem volt szükségem képmegosztásra ily' módon, de rengeteg ilyet találhatsz a neten.
Pl google első találat: [link]
Ehhez kell egy webszerver, php és maga a kód, aztán megy is. Webszervert pedig tudsz felrakni FFp alól, pl apacheot, lighttpd-t és nginx-et.
-
Mr Dini
addikt
Neked az a problémád, h a linkelt rssben nem vagy sehol sem megnevezve. A torrent fájl ha egyáltalán lejön nem a te fiókodhoz lesz kötve. Mert a tracker urlben nincsen announce a te fiókodra.
Esetleg ezt próbáld meg:
http://nc***.cc/rss/rssdd.xml: COOKIE:nick=*****;pass=*****;Szerk.: ha ez sem segít szerintem kérdezz rá a bittorent topikban, mivel ez már nem a nasra vonatkozik.
Illetve ott többen értenek hozzá.
Ui.: elvileg az nc wikije is ír az rssről.
-
Mr Dini
addikt
És #13846
Igen. Az normális. Abból az rssből, amit megadsz neki kiválogatja a filtereknek megfelelő torrenteket és letölti. Ha nincs az rssben az adott film persze, h nem tölti le. Keresned kell egy olyan rss-t, amiben az összes recent torrent megvan.
Igen, ha hozzáadok a könyvjelzőkhöz 1 filmet, már tölti is le.
-
OrLiX
tag
Visszaálltam gyári TM-re.
Eddig eljutottam, hogy ez van az automatic.log fájlban:../src/automatic.c, 702: Automatic version: 0.8.3 (8da96e7)
../src/state.c, 126: Restored 0 old entries
../src/automatic.c, 290: 1 feed URLs
../src/automatic.c, 291: Read 1 filters from config file
[15/11/22 23:30:14] ../src/automatic.c, 736: Daemon started
../src/regex.c, 70: [isRegExMatch] 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED' matches 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)]'
[15/11/22 23:30:15] ../src/automatic.c, 553: [1] Found new download: Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)] (https://ncore.cc/torrents.php?action=download&id=1904175)
../src/torrent.c, 151: Error uploading torrent: invalid or corrupt torrent fileés ismétlődik percenként, mert most annyira van állítva.
Mi lehet a baj?
Szerkesztve:
Ha beállítom a config fájlban, hogy ne használjon transmissiont, akkor letöltött egy fiájlt, de abban a bejelentkező oldal van. Szerintem nem engedte letölteni a torrentet, mert valami hitelesítő adat hiányzik.
A böngészőből pedig kinyertem a leírtaknak megfelelően. -
Mr Dini
addikt
Nem. A probléma valószínűleg ott lesz, h filtert nem állítottál be.
Ha nyomsz neki egy /ffp/start/automatic.sh start -ot megmondja mi a nyűgje.(már ha van)
Szerk.: mit szórakozol a cookiekkal. Felmész a "nagy n"-re, ott könyvjelzők, majd kimásolod az rss linkjét. Ezt betolod a konfigba a feed-urlhez asszem, állítasz mondjuk egy univerzális filtert, azt finito capito!
Nekem teljesen gyári tm-mel is működik a dolog.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Igen, ha reinstall van, akkor már fent van.
Simán curl-t keress. (slacker -a curl) Ha nincs, mert kylek repójában volt, akkor innen lehet letölteni:
http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/oabi/packages/curl-7.24.0-oarm-1.txz(Nemtudom milyen régi, de ezt találtam)
A letöltött automaticot a nasra kell másolni, majd funpkgval kell telepíteni ssh-n.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Akkor javaslom tedd gyorsan tedd magadévá és tegyél fel ffp-t!
Aztán be kéne szerezned az automaticot vkitől. (Mert a repo halott)
Utána már csak be kell konfigolni. Pacmannek van egy jó leírása a telepítésére.
Az automatic csak transmissionnel megy.
Flexget nincs a nasra.
-
Tonyk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest