Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Köszönjük a tesztet!
Nekem a Sony jön be a legjobban, talán azért, mert hasonlít a jelenlegi Jabra BT620s-re, amit biciklizéshez használok. Touch Diamond van alatta, de nem vagyok teljesen megelégedve a hangminőséggel. A HTC-n eleve tweak-elni kellett, hogy szebben szóljon, de a Jabra még mindig nem szól olyan szépen, mint ahogyan azt sokan írták. Elképzelhető, hogy más telóval megmutatná a foga fehérjét. Azonban nem búslakodom, mert bicózás közben úgy süvít a fülem mellett a szél, hogy észre sem veszem a hibákat. Arról nem is beszélve, hogy a forgalomra is figyelve (fülelve), egész halkan hallgatom. Viselni jó, még az én nagy fejem is kényelmesen elfér. Mikor forgolódom a fejemmel, nem csúsznak el a fülesek. (A füllbedugósak ilyenkor mindig kiestek...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy újabb trió érkezett szerkesztőségünkbe, a gyártók alapján van okunk bizakodásra.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Magsafe töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest