- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
beyruth82 #61 üzenetére
"A vízállóság inkább esőben előnyös szerintem bárkinél" - nem szoktam esőben ácsorogni, így telefonálni sem.
"Az ujjlenyomatolvasó meg sokkal praktikusabb a hátlapon" - már hogy lenne praktikusabb? Ha az előlapon van, akkor akár úgy is feloldható a telefon, hogy fel sem veszed a kezedbe pl. az asztalról. Egyébként meg a telefont általában úgy tartod, hogy a kijelző feléd néz, a hátoldali ujjlenyomatolvasó helyét így nem látod, lehet szépen próbálkozni, meg összemocskolni a kamerát. Ha neked ez praktikus, akkor nincs több kérdésem.
PS: bár a képek minősége nem csak a megapixeleken múlik, de az S6-tal 16 megapixeles képeket lehet készíteni...
-
Burt1793
veterán
válasz
beyruth82 #68 üzenetére
Dehogyis, hivatalosan 255900 forint a 32 gb-os 7-es, az S7 pedig 239 ezerrel nyitott nálunk hivatalosan (viszont ugyebár jó fél évvel korábban), de kicsit gyorsabban esik az ára (bár már nem sokkal), illetve a samsungokhoz kicsit jobbak általában a szolgáltatós ajánlatok.
-
Burt1793
veterán
válasz
beyruth82 #61 üzenetére
Van aki elöl szereti, például aki eddig is olyat használt...
Nekem is bőven elég lenne az s6 teljesítménye, de a bővíthetőség fontos, illetve már kijött az s7, amikor váltottam. Ez se melegszik, sokat használom vízben (fürdőkben vagy kádban, vagy a strandon). S8-at biztos nem veszek.
-
guriga1234
addikt
válasz
beyruth82 #57 üzenetére
"S6-ról még S7-re is mert óriási teljesítménybeli különbség van a 2 telefon között" - aki nem játszik, annak az S6 is több, mint elég. Én telefonon nem játszom.
"vízállóság" - soha nem érte még víz egyik elektronikai eszközömet sem, mert tudok rá vigyázni.
"sd kártyahely" - nekem pl. 64 GB-os S6 Edge+ van és van egy KINGSTON 64GB Micro DTDUO3/64GB OTG microUSB és USB3.0 pendrive-om, így nincs tárhely gondom.
"folyadékhűtéses" - leszámítva a gyorstöltést, még soha nem volt a langyosnál melegebb a telefonom.
Egyéb?Az S8 egyébként sem szimpatikus, mert nincs Home gomb, az ujjlenyomatolvasó a hátlapon meg egyenesen vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest