- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
-QucikOffice
-Skype (mivel gépen sem használok így telefonon sem)..arra ott van maga a készülék
-Webkit (ezen normális könyveljelző kezelés van,3 nézetmódosítással,mappákba rendezve minek ? ) gyors mi kell még? van almás hátteres is
-Mail,Gmail...nincs velük semmi baj,html= CC használata ez esetben felmerül,eggyel több mozdulat na bumm
-Memento ..tehát sztem kicsit túlzol a "szar" "kavics" stb kijelentéseiddel.
de végül is mind1 mert ott van neked az iphone ami mind mind ezt tökéletesen teszi nemde bár ?
"Az, hogy te igénytelen vagy"
öhöm
-
Everman
addikt
Azt mindenki tudja, hogy nem ezt akarták, de ettől még nem gondolom azt, hogy különösebben álmatlan éjszakáik lennének azért, mert nem csak a smartphone piacot rendezték át, hanem a hordozható játékkonzolok piacát is.
"hogy aksi idő mellet a telefon nem használható se office, se alkalmazás terén, se levelezés se internet böngészés stb. rengeteg marhaságot tudsz összeírni ..."
Ok.
Mondj egy normálisan működő Office alkalmazást (Docs to Go-t ne mond, az nem az).
Mutass egy működő Skype klienst, ami nem 3. félen keresztül kapcsolódik, minden adatodat és kommunikációdat kiadva.
Mutass egy böngészőt, ami képes normális könyvjelző kezelésre, azokat mappákba rendezve, gyorsan megjelenítve.
Mutass egy levelező alkalmazást, ami nem használja el fél nap alatt a teljes memóriát, képes html leveleket rendesen megmutatni és a kijelzőhöz méretezni.
Mutass egy épkézláb adatbáziskezelő alkalmazást, amivel saját adatbázisokat lehetne létrehozni és kezelni a mobilon.Amíg ezekre nem tudsz példát mondani, addig nincs miről beszélni.
Más téma, én konkrétan a platformot és a készüléket illetem negatív jelzőkkel nem téged, ellenben veled. Megkérnélek, hogy ne személyeskedj, én sem teszem. Ha nem tetszik amit írok, akkor érvekkel válaszolj ne sértésekkel.
-
Everman
addikt
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Mondjuk ha geocachingelek kell a térkép és azt látni szeretném, de út közben is szoktam válaszolni ha rámírnak MSN-en, vagy Skype-on, néha meg muszáj megnézni a levelezést és válaszolni egy-egy céges levélre akkor is, ha éppen süt a nap.
Lehet egyedül vagyok vele, de én nem szeretek naphosszat a négy fal között ülni egy irodában, ha tehetem inkább kimegyek a városba, parkba stb. levelezést, telefonokat onnan is el tudom intézni. -
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Nekem a híváskezeléssel is gondjaim voltak - azért az előfordul napon is, hogy felhívják az embert. Meg mondjuk én aktívan lógtam (most nem tudok, mert buta a telefon) GTalkon, bármikor rámszólhat valaki.
-
Mappa
addikt
http://appleblog.blog.hu/2009/11/09/az_apple_nem_ilyennek_almodta_meg_az_iphone_t
parancsolj,tényleg vicces !
Munkára nem alkalmas, mert Office alkalmazás, ami hibátlanul működne, az nincs rá. Skype nincs rá. A böngészője egész jó lenne, de a könyvjelző kezelése kb. vicc kategória. Levelező program kriminális (a GMail nekem piszokul nem állt kézre, a HTC Mail alkalmazásának meg egy borzalom a memóriakezelése, képes a teljes memóriát felemészteni, HTML levelek kezelése meg szintén elég érdekes).
úristen ontod magadból a hülyeségeket megint baszki
ezeket a fórumokon nem írták? hogy aksi idő mellet a telefon nem használható se office, se alkalmazás terén, se levelezés se internet böngészés stb. rengeteg marhaságot tudsz összeírni ...
ez PDA/telefon
-
Everman
addikt
Nem váltottam, hanem általában 2-3 készüléket használok egy időben, mert érdekel a többi rendszer is.
Akadni meg rengeteg helyen akad, elég ha a böngészőben a könyvjelzők közé felveszel 30-40 elemet és máris nem tudod végigpörgetni anélkül, hogy el ne akadjon, de nálam még az alkalmazásoknál, vagy akár a desktopok közötti görgetésnél s be tudott lassulni és akadni.
Persze ez csak esztétikai probléma, van akit ez egyáltalán nem érdekel (engem is csak annyira izgatott, hogy máshoz vagyok szokva). De többször előfordult, hogy simán zsebben csontra lefagyott, ezért 1 hét után ki is cseréltettem, de az új készülék is gyári állapotában is le tudott fagyni, úgyhogy el lett könyvelve, hogy ez ilyen. iPhone nálam az elmúlt 3 évben nem csinált ilyet, szóval teljesen természetesnek vettem, hogy egy mai eszköz nem ilyen bugos. Tévedtem.Játékok meg azért mennek szaggatva a Desire-n, mert a kedves gyártó lespórolt pár licencet, így nincs pl. OpenGL2, hardveres videógyorsítás és HD támogatás sem, mert ugyan a vas tudná, csak éppen kihagyták mindenestől a szoftverből. A Galaxy S-nél nincs ilyen probléma, ott a gyártó licencelte a szükséges drivereket. A HTC-től ez nem újdonság, WinMo-s eszközeinél is ugyanígy elcseszte ezeket a dolgokat.
Egyébként vicces, hogy játéktelefonnak hívod az iPhone-t, mikor éppen a játékok azok, amik egy hardver erejét és egy rendszer optimalizáltságát meg tudják mutatni. Itt az Android és a Desire elbukik.
De jó, legyen. A Desire nem játéktelefon. De akkor mi?
Munkára nem alkalmas, mert Office alkalmazás, ami hibátlanul működne, az nincs rá. Skype nincs rá. A böngészője egész jó lenne, de a könyvjelző kezelése kb. vicc kategória. Levelező program kriminális (a GMail nekem piszokul nem állt kézre, a HTC Mail alkalmazásának meg egy borzalom a memóriakezelése, képes a teljes memóriát felemészteni, HTML levelek kezelése meg szintén elég érdekes).
Bármire próbáltam használni, mindig falakba ütköztem, vagy nem is létezett rá alkalmazás, vagy ha igen, akkor annak igen korlátozott volt a tudása, vagy még bugos is volt.Szóval igen, valóban 1,5 hónap vacakolás után visszatértem a 3GS-hez, ami valóban telefon és valóban okos telefon, nem csak színes máz és alatta semmi, mint az Android.
-
Mappa
addikt
miért váltottál ? csupán kíváncsiságból ?
nálam akadozás nem igen van pedig gyötörve van technika benne elhiheted ..egyedül gameloft játékok alatt volt kemény lassulás de ez pda telefon nem játéktelefon mint iphone meg ipod mert azok már inkább azok.sebességével ennek sztem semmi gond.iphone viszont láttam már megfektetve ...online rádió ment rajta ennyi ...amíg oldalra húztam a bill zárat nemvolt semmi gond de utána olyan szaggatva adta be a menüt hogy csak lestem kérdeztem is tulajától ezzel mivan? ...azt mondja passz előfordul
...ilyenkor vágom fejéhez hogy telefont kellett volna venni.
-
Everman
addikt
"én azt próbáltam a tudomásodra hozni meg az itteni videó alapján hogy én szerintem nem ennyire vészes a helyzet mint amennyire azt te próbálod itt ránk erőltetni."
Erőlteti a nénikéd.
Nem vészes, mert mint írtam egy hívást tudsz fogadni Desire-n is napsütésben, a gondok akkor kezdődnek, ha olvasni kell, mert térképet böngésznél, emailt olvasnál és válaszolnál rá stb.
De azt is írtam, hogy ha neked megfelel, akkor használd egészséggel, nekem nem felelt meg és aki megvette tőlem, már az is eladta azóta"igénytelen lennék iphone-t vettem volna"
Az ilyen hozzászólásokból sajna az következik, hogy igénytelen vagy.
"én használom is kék ég alatt és zárt helyen is ..tökéletesen,és még rajtam kívül több ezren"
További több ezer ember meg a fórumokon panaszkodik. Az, hogy valami haloványan dereng, vagy olvashatóan látszik az nem ugyanaz. Persze neked elég, ha sejted mi van a kijelzőn, sokaknak nem.
"lehet hamar adtad el a htc-t"
Nem hinném, rengeteg gondom volt vele, kezdve a kijelzőn, folytatva az ultragagyi igénytelen androidos alkalmazásokon át a belassuló, néha akadozó rendszerig. Köszi, de egy időre maradok olyan eszközöknél, amik rendesen működnek és az elérhető alkalmazások is jól használhatók.
-
Mappa
addikt
savanyú a szőlő.
én azt próbáltam a tudomásodra hozni meg az itteni videó alapján hogy én szerintem nem ennyire vészes a helyzet mint amennyire azt te próbálod itt ránk erőltetni.igénytelen lennék iphone-t vettem volna"mert egy mobil attól mobil, hogy bárhol használhasd."
így van hogy azt bárhol használhasd ...én használom is kék ég alatt és zárt helyen is ..tökéletesen,és még rajtam kívül több ezren.csak téged megfertőzött az alma kor amivel nekem semmi bajom ..csak a ló még mindig magas lesz és lehet hamar adtad el a htc-t"de ez a topic sem az Androidról szól"
az igaz
-
Everman
addikt
Vak, meg buta maximum te vagy. Az összes szakmai fórumon a kijelző láthatóságán és a gyökér akkumulátoros időn sír mindenki. Az, hogy te igénytelen vagy és nem használod a készüléket csak zárt térben az a te előnyöd, de nem kéne általánosítanod, mert egy mobil attól mobil, hogy bárhol használhasd.
Mivel már nem használok Androidot és bár egy Galaxy S felmerült mint közbülső állomás az iPhone 4 előtt, de felgyorsultak az események, így ez a lépcső kimarad, így nem igen szólok hozzá Android témában. Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de ez a topic sem az Androidról szól
"a kijelzője nekem megfelel"
Ez te vagy, és örülj ennek. Aki meg dolgozni akar vele, vagy navigálni napos területen, az meg akassza fel magát, mert neked tökéletesen elegendő hívásfogadásra.
Eléggé beszűkült gondolkodásmódú figura lehetsz.... -
Mappa
addikt
ez már a te bajod hogy vak vagy meg buta is
jó gondolkodni fogok
érdekes más téren nem látlak android topikban (remélem nem is foglak
) de ha már kijelzőről van szó akkor egyből villogsz ...én elismerem hogy ez stb és ilyen a kijelzője nekem megfelel de tök felesleges ez miatt erőlködnöd akármivel is úgy sem érsz el vele semmit sem
részemről lezártam mert tudod a hányingerem
-
Everman
addikt
-
Everman
addikt
" ti is ezzel a betekintési szöggel meg napfényben hogy látszódik a kijelző meg mit tudómén még mivel jöttök elő...ahelyett hogy arra használnátok a telefont amire azt kell"
Ha a kijelző képe nem látszik, vagy nem jól olvasható, akkor mégis hogy használod?
Bár volt ingerem a Desire-t használni kavics helyett, hogy kacsázzon egyet a halastóban, mert arra ott alkalmasabb lett volna, mint bármi másra.
-
Mappa
addikt
attól lesz,hogy miért kell ennyire verni a **** egy kijelzőre? sokkal jobb ? magas lóról lelehet szállni. ti is ezzel a betekintési szöggel meg napfényben hogy látszódik a kijelző meg mit tudómén még mivel jöttök elő...ahelyett hogy arra használnátok a telefont amire azt kell ..nem,inkább mellet verve 3-4 pontos betűméretes szövegeket olvastok tűző napsütésben mert az milyen jó dolog...hát meg is érdemlitek
-
Everman
addikt
Öreg ez egy weboldal képe amit makrózva lefotóztak.
Ami szöveget felül nem tudsz olvasni az kb. 3-4 pontos betűméret és a nagyobb felbontású kijelző miatt az IPS panelnél ez olvasható marad (gondolom tudod, hogy a 480x800-as felbontás a Nexusnál, Desire-nél nem teljesen igaz a pentile matrix technológia miatt, így ezen nem kell meglepődni).Azt meg végképpen nem értem, hogy miért lesz hányingered attól, ha az iPhone valamiben sokkal jobb a kedvencednél.
-
-
Everman
addikt
AMOLED vs IPS:
Felül Nexus ONE, alul iPhone 4.
-
Solten
őstag
Super AM-OLED FTW!
-
MarQs
senior tag
-
Everman
addikt
Ezzel nincs is semmi baj, ha neked megfelel, akkor használd egészséggel.
De ez a látszik, nem látszik nem szem kérdése, csupán felhasználás kérdése. Te gondolom nyílt téren max ránézel, hogy mennyi az idő, vagy fogadsz egy hívást.
Vajon akkor is jól látnád, ha térképet, vagy weboldalt kéne böngészned, válaszolni egy e-mailre, vagy MSN-en chatelni valakivel? -
Mappa
addikt
már máshol volt erről szó hátat fordítottam a napnak és bizony egyből a PH! fóruma jutott eszembe hogy,hogy nem látják a kijelzőt...na mind1 mindenkinek más a véleménye,ízlése,szeme,látása..stb. tehát olvas furákat az ember itt-ott.
tény hogy elég kiforratlan még az Android...de én ezért is vettem ezt/ilyet hogy benne legyek a változásban
...azért iPhone-nál is vannak idiótábbnál idiótább alkalmazások
most jön a Froyo arra is kíváncsi vagyok mit produkál majd.
-
Integra
titán
ez csak annyit mutat, hogy a te szemed nem jó amoledre, semmi többet. mások meg tökéletesen látják. ez olyan, hogy van aki meghallja a nagyon magas frekis sípoló hangokat, ciripeléseket, és van aki meg nem.
neked nem jó az amoled, nekem tökéletesen megfelel.
ez ennyit jelent. -
Dr.Anonymus
addikt
szó ami szó, a sima amoled se különb mint a fehér ember...
nagy napon hamar leég... -
Everman
addikt
Azt azért megnézem, hogy mész be egy árnyékos helyre egy mező közepén ahol az egyetlen árnyékot adó valami te magad vagy
Tekintve, hogy szinte minden héten kirándulok és használom ilyenkor a GPS-t a mobilban, elég fontos nekem, hogy lássam is, hogy mi van a kijelzőn
Ez volt a lényeges oka az eladásnak, de ezen kívül az Androidra fellelhető alkalmazások minőségével és tudásával sem békültem ki. iPhone után nagyon fapados és buta volt.
A widgetek és a testreszabás engem nem izgat, ezt meg tudom oldani ott is, de a hiányzó, vagy ugyan létező, de kevesebb funkcionalitású, esetleg még pluszban bugos alkalmazásokat nem tudom megírniDe ez egy másik téma.
-
Dr.Anonymus
addikt
a menüs összehasonlítás nem volt túl meggyőző, mivel az x10-esnek kék az alapháttér színe a menünél, míg a másik két telónak fekete, így nyilván kevésbé látszanak
de a videónál már tényleg látszott hogy jobb a TFT
egy biztos, még van hova fejlődnie a kijelző iparnak... -
fairi
őstag
"Egy IPS panel irányított LED-es megvilágítással "
és a telefonokban( szifonban) is ledes világítás van?
többet fog fogyasztani szifon kijelzője mint a samoled...30% nagyobb fogyasztást mondanak kijelzőnél,persze van a többi komponens ott be lehet hozni a hátrányt
egy black témánál amoled alig fogyaszt..színhűség: kalibrálástól is sok függ, direkt túlszaturálják,mert az emberek többségének ez jön be.. majd lehet kitalálnak mobil kalibrátort
-
Everman
addikt
-
joey04
titán
nem meglepő eredmény
-
Mappa
addikt
A videón mindegyik készüléken teljesen fel van tolva a fényerő..végig mutatja menüben(majd lesd meg valahol)
Amikor megvettem Désit...legalacsonyabban használtam a fényerejét (talán hogy ezzel is kíméljem és üzemidőben többet bírjon)...de amikor tényleg kinti fényviszonyok mellett használtam akkor csak hunyorogtam hogy mi a francért nem látszódik semmi.Télen vettem a telót tehát még csak nem is volt ilyen erős napsütés.Aztán akkor átállítottam automatic-re,így mindenhol látom és nem küszködök vele(üzemidő ugyanaz mint előtte ,2naponta töltés,hardcore üzemmódban 1 nap alatt csumára lemegy mire visszakapom kollégáktól
)....tehát sokszor én már csak elmosolyodom amikor megy a vita fórumokon így/úgy nem látszódik stb... nekem megfelel azt kész.
-
Integra
titán
az automata fényerő szabályozás szerintem valóban erős direkt napfényben egyszerűen kevés. van egy kis widgetje a dézinek, azt használom ilyenkor, rábökök egyszer, feltolja maxra vele a fényerőt és tökéletesen olvasható ilyenkor is.
nem tudom a videot megnézni, de szinte biztosra veszem, hogy a részletekre és beállítási lehetőségekre nem tér ki a video, csak odarakták egymás mellé automata szabályzóval és kész. -
Everman
addikt
Azért amikor világosabb felületet kell mutatnia a kijelzőnek (a filmlejátszásnál volt ilyen, de egyébként a legtöbb alkalmazás is ilyen), akkor ott a TFT bőven állva hagyta a másik két készüléket (pedig ebben az SE-ben nem egy csúcsminőségű panel van).
Nagyobb fényerejű, vagy transzflektív TFT panel kiröhögi az összes AMOLED megjelenítőt, ha a szabadtéri használatról van szó (színhűségről, RGB színtérről nem is beszélve).
Egy IPS panel irányított LED-es megvilágítással (mint az új LED-es TV-knél, ahol csak a világos felület mögött van megvilágítás) semmivel sem marad le a Super AMOLED-től, max a panel vastagságával, mert fogyasztásban, betekintési szögekben és valós felbontásban ugyanolyan, vagy akár még jobb is lehet (lásd pentile matrix).
-
Mappa
addikt
Elég jó videó...amúgy automatice fényerősségnél én is elvagyok a Desiremmel ilyen napsütésnél.A Samsung-é is egész jól látható sztem
-
hemaka
nagyúr
Pedig azokban TFT LCD van(hogy pontosan milyen arról nem tudok semmit). De a kutyát nem érdekli, megmondom őszintén engem se. Lehet szabályozni a fényerőt, ha esetleg túl nagy a napsütés. Nameg azért van a kezünk, hogy használjuk is valamire, mondjuk eltakarjuk a napot.
-
Erik XD
csendes tag
hát a desire elég gyengén teljesített de nem vészes a dolog
-
törölt tag
erről eszembe jutott, hogy valahogy nem hallottam sosem, hogy egy fényképező kijelzője körül ekkora para lett volna, hogy kültéri viszonyok közt mennyire látható. pedig éppen azon fontosabb jól látni a részleteket. leglaábbis nekem telefonnál elég, ha megtalálom a menüpontokat, meg el tudom ovlasni az üzeneteket, hívó nevét. nem tűző napsütésben fogok nekiállni fotóalbumot nézegetni meg filmet nézni.
-
Dinamiq
tag
Teljesen egyetértek veled. Talán a színhűsége az amolednek nem a legjobb, de ezt meg már megszoktam. Ráadásul ha külön látnám a videón akár melyik telefont, simán azt mondanám, hogy semmit sem látni belőlük napsütésben. Más ez így videón, meg más kézben tartva. A Desire-el nekem sincsenek gondjaim napfényben.
-
nyergess
tag
Én elvagyok a Desire amoledjével max fényerővel a tűző napsütésben is, nem a legjobb, de látom, mi hol van. Ha ettől csak jobb a samoled, nekem már az nagyon jó lenne. Am sztem tft-ben is ki kell fognia az embernek, már ha ezek a tft-k ugyanazok, miket 5-8 éve is csináltak. A régi telefonjaimat, amikben tft volt, annyira se tudtam használni kánikulai időben, mint most a Desire-t. Ha jól emlékszem, már akkor is az volt az egyik fő téma fórumokban, hogy mennyire látható a kijelző napfényben
Egyébként az oled kijelzők színeit, betekintési szögét nem is cserélném már vissza a tft-ére.
-
hemaka
nagyúr
Annyira nem egetverő a különbség. Főleg, ha megnézzük azt is, hogy szebbek a színek, kevesebbet fogyaszt az amoled...
-
HardSanyeee
őstag
Érdekes, hogy amikor közelről videózza a csávó a Super AMOLED-et, akkor az is teljesen olvasható. Bár ugye ki az aki 5 centiről nézi a telefonját...
-
plus44
veterán
A videó alapján az jött le, hogy bár a TFT elég jól megállja a helyét, az S-amoledet sem kell félteni, ráadásul kevesebbet fogyaszt és szebb a képe, jobb a betekintési szöge is. Am. meg a mostani irtó jó időjárás mellett nem kell félni az ilyen szikrázó naptól...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Super AM-OLED kijelzője messze túlmutat a korábbi OLED megoldásokon, de közvetlen napfényben továbbra is a TFT LCD panelek teljesítenek a legjobban.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest