- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Ezzel nincs is semmi baj, ha neked megfelel, akkor használd egészséggel.
De ez a látszik, nem látszik nem szem kérdése, csupán felhasználás kérdése. Te gondolom nyílt téren max ránézel, hogy mennyi az idő, vagy fogadsz egy hívást.
Vajon akkor is jól látnád, ha térképet, vagy weboldalt kéne böngészned, válaszolni egy e-mailre, vagy MSN-en chatelni valakivel? -
Mappa
addikt
A videón mindegyik készüléken teljesen fel van tolva a fényerő..végig mutatja menüben(majd lesd meg valahol)
Amikor megvettem Désit...legalacsonyabban használtam a fényerejét (talán hogy ezzel is kíméljem és üzemidőben többet bírjon)...de amikor tényleg kinti fényviszonyok mellett használtam akkor csak hunyorogtam hogy mi a francért nem látszódik semmi.Télen vettem a telót tehát még csak nem is volt ilyen erős napsütés.Aztán akkor átállítottam automatic-re,így mindenhol látom és nem küszködök vele(üzemidő ugyanaz mint előtte ,2naponta töltés,hardcore üzemmódban 1 nap alatt csumára lemegy mire visszakapom kollégáktól
)....tehát sokszor én már csak elmosolyodom amikor megy a vita fórumokon így/úgy nem látszódik stb... nekem megfelel azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest