- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Mondjuk ha geocachingelek kell a térkép és azt látni szeretném, de út közben is szoktam válaszolni ha rámírnak MSN-en, vagy Skype-on, néha meg muszáj megnézni a levelezést és válaszolni egy-egy céges levélre akkor is, ha éppen süt a nap.
Lehet egyedül vagyok vele, de én nem szeretek naphosszat a négy fal között ülni egy irodában, ha tehetem inkább kimegyek a városba, parkba stb. levelezést, telefonokat onnan is el tudom intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Super AM-OLED kijelzője messze túlmutat a korábbi OLED megoldásokon, de közvetlen napfényben továbbra is a TFT LCD panelek teljesítenek a legjobban.
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest