- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Azt azért megnézem, hogy mész be egy árnyékos helyre egy mező közepén ahol az egyetlen árnyékot adó valami te magad vagy
Tekintve, hogy szinte minden héten kirándulok és használom ilyenkor a GPS-t a mobilban, elég fontos nekem, hogy lássam is, hogy mi van a kijelzőn
Ez volt a lényeges oka az eladásnak, de ezen kívül az Androidra fellelhető alkalmazások minőségével és tudásával sem békültem ki. iPhone után nagyon fapados és buta volt.
A widgetek és a testreszabás engem nem izgat, ezt meg tudom oldani ott is, de a hiányzó, vagy ugyan létező, de kevesebb funkcionalitású, esetleg még pluszban bugos alkalmazásokat nem tudom megírniDe ez egy másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Super AM-OLED kijelzője messze túlmutat a korábbi OLED megoldásokon, de közvetlen napfényben továbbra is a TFT LCD panelek teljesítenek a legjobban.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest