- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
moleculez #114 üzenetére
Nekem is M1 Air van és tényleg jó, de akko miért tettek ezekbe a Pro/Max-okba ennyi ventilátort ha nem fognak fogyasztani, meg minek ekkora táp?
Szerintem ezek nem fogyasztanak kevesebbet mint a riválisok.
A sima M1 tényleg világbajnok, de ezek annyira nem jók már fogyasztásban szerintem. -
_Karesz_
tag
válasz
moleculez #27 üzenetére
Végigolvastam a kommenteket, egyesek nagyon félre vannak tájékozódva OS terén. Van egy 2020 mid utolsó i5 szériás prom, ahogy írták is előttem, rommá lehet túrni az OS-t, ha egy kicsit is értesz a linuxhoz.
Fejlesztőként mindent is tud, amire szükségem van, egyetlen problémám van vele: melegszik. Várok egy kicsit, hogy kiheverje a gyerekbetegségeket az új széria, de valószínűleg váltani fogok, mert jelen pillanatban nincs jobb alternatíva a piacon, bárki bármit mond. A nyers erő, a kényelem és a stabilitás, amit nyújt az több mint meggyőző, hogy egyszer kiköhögjem az árát. Játékra használni meg olyan, mint k*rvához menni ölelésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest