- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
moleculez #114 üzenetére
Nekem is M1 Air van és tényleg jó, de akko miért tettek ezekbe a Pro/Max-okba ennyi ventilátort ha nem fognak fogyasztani, meg minek ekkora táp?
Szerintem ezek nem fogyasztanak kevesebbet mint a riválisok.
A sima M1 tényleg világbajnok, de ezek annyira nem jók már fogyasztásban szerintem. -
_Karesz_
tag
válasz
moleculez #27 üzenetére
Végigolvastam a kommenteket, egyesek nagyon félre vannak tájékozódva OS terén. Van egy 2020 mid utolsó i5 szériás prom, ahogy írták is előttem, rommá lehet túrni az OS-t, ha egy kicsit is értesz a linuxhoz.
Fejlesztőként mindent is tud, amire szükségem van, egyetlen problémám van vele: melegszik. Várok egy kicsit, hogy kiheverje a gyerekbetegségeket az új széria, de valószínűleg váltani fogok, mert jelen pillanatban nincs jobb alternatíva a piacon, bárki bármit mond. A nyers erő, a kényelem és a stabilitás, amit nyújt az több mint meggyőző, hogy egyszer kiköhögjem az árát. Játékra használni meg olyan, mint k*rvához menni ölelésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest