Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Ahhoz képest a frissebb információk szerint az Activision közleménye már arról szól, hogy fel lett fújva és nem akkora a kár, ahogy előzetesen lett beállítva. Így legyen okos valaki, hogy melyik az igaz.
-
GodGamer5
addikt
-
Padree
senior tag
Kértem password resetet az én és a fiam emailjére is - hátha. Még nem kaptam emailt, de őszintén az sem biztos, hogy valaha csináltam volna activision fiókot...
Vagy már törölték is a fiókom
-
sultansmith
senior tag
Naponta törnek fel valami adatbázist, nem hiszem el, hogy ezeket a cégek bármiféle büntetés nélkül megússzák. Legalábbis egyáltalán nem helyes... :/
-
wjbhbdux
veterán
Nem lepne meg ha csak a máshol használt jelszó párosokat találták be, mint anno amikor a Fortniteot "feltörték". Én nem rohanok változtatni, egyedi jelszavam van itt is mint máshol (thx KeePass) és senki se nyúlt hozzá.
-
Talán a csalásokat forgalmazó nagy webáruház hackerei vághattak vissza így, a Warzonban lévő szigorítások miatt.
-
Deck
titán
-
aerosmith
őstag
gondolom, ha steammel vagy bnettel léptél be akkor nincs gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest