- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Azért nem, én gyűlölöm a kommunizmust, ha ellenkező véleményen vagy, hát legyél.
Senkit nem kell emiatt bántani... szerintem... Nálam egyébként ezért nem is különleges nap Október 23.-a, Nagy Imre kommunista volt. Hiába akart ő emberarcú kommunizmust, ha az kommunizmus... Nekem maga az eszme nem tetszik. A legtöbb ember meg ugye nem akart rendszerváltozást, csak a szovjeteket akarták elűzni.
Amúgy a Te példáid mások, a Tesco nem "szabotálja" a Word-ot, hogy a Logitech-en rosszabb legyen. A Genius nem "szabotálja" az egeret a Windows-ban, hogy ott Logitech gyengébben szerepeljen...
Az nV viszont ezt teszi, pl. NFS: Shift...nekem is volt GeForce-m, tehát nem vagyok AMD Fan, egyszerűen nem tetszik az nVidia "módszere", amit már régóta alkalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest