- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Jó írás, igazán logout-on lenne a hely.
Távol álljon tőlem, hogy megvédjem anulu-t, volt már korábban is jópár szócsatánk. DE abban sajnos igaza van, hogy a közösség kissé felemás. Igen itt a PH!-n egyébként is jó a társaság, a linux topikokban is rengeteg a pro segítőkész ember. Sajnos a "dedikált" linux oldalakon vannak páran, akik a tudás oly magas szintjére jutottak, hogy a "szerencsétleneknek" már nem válaszolnak, vagy csak valami félmondatot, nem túl közösségépítő stílusban... Szal. nekem is vannak negatív tapasztalataim sajnos, nem is járok máshova sűrűn, ha PH!-n nem tudnak segíteni, akkor inkább külföldi fórumba írok.
-
ViZion
félisten
Az csak egy ötlet, nem ilyen a felület... Viszont a KOffice, vagyis az utódja (nem tudom mi a neve hirtelen, mivel KDE-t nem használok...
) az ilyen, jobbra vannak a motyók, ami mondjuk nem hülyeség, wide monitorokon álló A4 szerkesztésre jó elrendezés.
Nagy Gábor: Jajj, elfelejtettem, h Önt kellett volna rögtön kérdezni
Én meg gugliztam, kipróbáltam pár dolgot, de instant kellett volna, szal. akkor feladtam... Hétfőn próbálgatom
Köszönöm!
Amúgy irodai dolgokra teljesen jó (OK, mi nem kapunk makrós mag mindenféle extrás cuccokat), kizárólag ezt használjuk, már a .... ööö nem is tudom hányas verzió óta.
-
ViZion
félisten
Így igaz. Messze nem tökéletes, de az árát megéri
Ennyi pénzért teljesen jó, főleg a saját formátumával. Persze vannak bajok (pl. etikettet nem tudok címezne vele, M$ wordből pár klikk), de amennyit mi használjuk, arra kár lett volna 3 gépre megvenni az office-t.
Korábban a táblák újraszámolása szívatós volt, de jött a frissítés, megoldották. Amik most belekerültek a jórésze engem nem érint, de nem is az számít, hanm az a fő, hogy fejlesztik, javítják. Majd ha ez is jobb lesz ~25 évesen -
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest