- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #5 üzenetére
Sokan panaszkodnak amúgy bugokra, mimika hibákra, de én nem találkoztam 5 óra alatt ilyesmivel. Bár 1x átvezető mozi közben valóban megfagyott a játék, de akkor még nem volt 100%-ra letöltve.
Az első terület amin jártam, óriási, nagyon adta a "find a new home" hangulatot. És bár a sztori 600 évvel az ME trilógia után játszódik, így nincs sok kötődés a kettő közt, de egy apró, de kellemes meglepetés már volt. -
válasz
freeknight #3 üzenetére
A 750ti jóval gyengébb, mint a 670 (~760), úgyhogy sok jóra szerintem ne számíts. Nálam egy i5 3550 van alatta. 60-70% terhelésen ment single-ben. Nem tudom, hogy vajon javulna-e, ha i7 lenne. A grafika low-med beállításokkal tűrhetően fut, tűrhetően is néz ki. Nem volt különösebb gondom a sebességgel, legalábbis single-re elég az a sebesség, amit így produkált (pontos számokat nem mértem).
-
válasz
freeknight #1 üzenetére
A karakter arcát egész jól testre lehet szabni. Bár talán több lehetőség volt az eddigi részekben, de nem rossz most sem. Nyilván hangot most sem lehet változtatni (kivéve, ha nemet váltasz
). Ha erre gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged