Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #5 üzenetére
Sokan panaszkodnak amúgy bugokra, mimika hibákra, de én nem találkoztam 5 óra alatt ilyesmivel. Bár 1x átvezető mozi közben valóban megfagyott a játék, de akkor még nem volt 100%-ra letöltve.
Az első terület amin jártam, óriási, nagyon adta a "find a new home" hangulatot. És bár a sztori 600 évvel az ME trilógia után játszódik, így nincs sok kötődés a kettő közt, de egy apró, de kellemes meglepetés már volt. -
válasz
freeknight #3 üzenetére
A 750ti jóval gyengébb, mint a 670 (~760), úgyhogy sok jóra szerintem ne számíts. Nálam egy i5 3550 van alatta. 60-70% terhelésen ment single-ben. Nem tudom, hogy vajon javulna-e, ha i7 lenne. A grafika low-med beállításokkal tűrhetően fut, tűrhetően is néz ki. Nem volt különösebb gondom a sebességgel, legalábbis single-re elég az a sebesség, amit így produkált (pontos számokat nem mértem).
-
válasz
freeknight #1 üzenetére
A karakter arcát egész jól testre lehet szabni. Bár talán több lehetőség volt az eddigi részekben, de nem rossz most sem. Nyilván hangot most sem lehet változtatni (kivéve, ha nemet váltasz
). Ha erre gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest