- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Jaa, bocs, pár éve már nem igazán követem a hardveres változást, azt hittem újabb generáció, erősebb
Mindenesetre videókártyát semmiképp sem tervezek nyár előtt cserélni.
A procicserének viszont már nagyon ideje van, majd nézek valami sandy vagy ivy i5-öt lga1155-ös sockettel, aztán bepróbálkozom a jelenlegi videókarimmal. Az a 60-70%-os terhelés nálad egészen biztató
Már ha persze egyáltalán elindul dx11 alattMindenesetre köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat, nagyon jó, hogy saját élménybeszámolót is lehet már olvasni
-
freeknight
őstag
Na igen, a hangja se jött be, de persze csak szerényen álmodoztam róla, hogy saints row módra majd azt is lehet változtatni, de logikus hogy nem, ez sokkal több szöveggel operáló játék.
Még abban is reménykedtem, hogy csak nem akarják bemutatni az igazi főhőst, és az előzetesekben más karakterrel tolják, de ha a 10 órás "demóban" is ez az alap hős, akkor már erre sincs sok esélyA grafikára áttérve. A single részben mennyi fps-ed volt? Full lowra állítottál mindent?
Nekem kicsit erősebb kártyám van (750 ti), viszont csak 2nd gen i3 procim, az lesz a szűk keret. Ha jó lesz a játék, elgondolkodom egy proci frissítésen. Nálad milyen i5-ös teljesít szolgálatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest