- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #5 üzenetére
Sokan panaszkodnak amúgy bugokra, mimika hibákra, de én nem találkoztam 5 óra alatt ilyesmivel. Bár 1x átvezető mozi közben valóban megfagyott a játék, de akkor még nem volt 100%-ra letöltve.
Az első terület amin jártam, óriási, nagyon adta a "find a new home" hangulatot. És bár a sztori 600 évvel az ME trilógia után játszódik, így nincs sok kötődés a kettő közt, de egy apró, de kellemes meglepetés már volt. -
freeknight
őstag
Jaa, bocs, pár éve már nem igazán követem a hardveres változást, azt hittem újabb generáció, erősebb
Mindenesetre videókártyát semmiképp sem tervezek nyár előtt cserélni.
A procicserének viszont már nagyon ideje van, majd nézek valami sandy vagy ivy i5-öt lga1155-ös sockettel, aztán bepróbálkozom a jelenlegi videókarimmal. Az a 60-70%-os terhelés nálad egészen biztató
Már ha persze egyáltalán elindul dx11 alattMindenesetre köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat, nagyon jó, hogy saját élménybeszámolót is lehet már olvasni
-
válasz
freeknight #3 üzenetére
A 750ti jóval gyengébb, mint a 670 (~760), úgyhogy sok jóra szerintem ne számíts. Nálam egy i5 3550 van alatta. 60-70% terhelésen ment single-ben. Nem tudom, hogy vajon javulna-e, ha i7 lenne. A grafika low-med beállításokkal tűrhetően fut, tűrhetően is néz ki. Nem volt különösebb gondom a sebességgel, legalábbis single-re elég az a sebesség, amit így produkált (pontos számokat nem mértem).
-
freeknight
őstag
Na igen, a hangja se jött be, de persze csak szerényen álmodoztam róla, hogy saints row módra majd azt is lehet változtatni, de logikus hogy nem, ez sokkal több szöveggel operáló játék.
Még abban is reménykedtem, hogy csak nem akarják bemutatni az igazi főhőst, és az előzetesekben más karakterrel tolják, de ha a 10 órás "demóban" is ez az alap hős, akkor már erre sincs sok esélyA grafikára áttérve. A single részben mennyi fps-ed volt? Full lowra állítottál mindent?
Nekem kicsit erősebb kártyám van (750 ti), viszont csak 2nd gen i3 procim, az lesz a szűk keret. Ha jó lesz a játék, elgondolkodom egy proci frissítésen. Nálad milyen i5-ös teljesít szolgálatot? -
válasz
freeknight #1 üzenetére
A karakter arcát egész jól testre lehet szabni. Bár talán több lehetőség volt az eddigi részekben, de nem rossz most sem. Nyilván hangot most sem lehet változtatni (kivéve, ha nemet váltasz
). Ha erre gondolsz.
-
freeknight
őstag
Szia!
Nekem az előzetes teaserek, játékmenet videók alapján nagyon gyerekes volt a főhös, mintha egy 16 éves suhanccal kéne játszani. Mennyire van lehetőség a személyre szabására, lehet "felnőtt" hőst is csinálni?
Már ha ez a része a játéknak kipróbálható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest