- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Tipikus Win7 hiba, nálam is előjött már, de valahogy meg is oldottam, ha jól emlékszem
Szal nem a lappal van baj, esetleg amíg megoldod, próbáld visszavenni az órajeleket meg feszültségeket (bár a lapnak bírnia kéne).Először is próbáld meg kilőni msconfigból a megbokrosodott feladatokat.
-
Peter Kiss
őstag
Services-ek között le lehet tiltani ezt a hálózatos valamit, nálam is tiltva van.
-
myteve
tag
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
legyél szives pontos típust mondani, a "modernebb" alaplapokban nem vagyok otthon. ezt is kaptam, bár ez ilyen eléggé low-end.
-
myteve
tag
Súlyosodik. most éppen 3percre befagyott a win, fújogattam az NB-t, most megy.
Diszkrét vga alatt mit értesz? volt már benne sok minden, radeon X600, 3870, 5850, másik oldalról pedig 6600 GT. integrált le van tiltva. Tudom hogy kevés a G31, de elméletben pont bírnia kéne. Ezesetben a kérdés módosul: Milyen lapot vegyek, ami bírja, DDR2, és min. 4 SATA van rajta?
-
malwy
senior tag
gigabyte G31M-ES2C + Q9400? Szép páros. Diszkrét vga-t használsz? Ha igen, le van tiltva az integrált a biosban? Amúgy oké, hogy forró a borda, az összes G31-es piszok meleg. Esetleg megtámogathatod ventivel, pasztázhatod (bár utóbbi nem hűti le, csak jobb lesz a hőátadás=még melegebb borda, hűvösebb chip). A process meg valószínűleg félrekalibrálás áldozata. nézd át winedet.
Egyébként tutira melegszik szegény, mert a magas fsb-jével rendesen kiveszi a prockó a maximumot abból a lapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged