Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NavySeal
senior tag
Pont így vagyok én is. A nagyobbik 11 éves és szeretne mobilt. Én meg nem szeretnék neki adni még, mert a kis haverokkal tolnák 1000-el a játékot. Okosórát kért így a Jézuskától
, de ennyiért, ilyen tudással biztosan nem ilyet fog hozni neki.
Akkor már inkább kap egy "trendi" aktivitáskövetőt (igaz az nem sim-es), de max 15k-ból meg van. -
pn4hvq
senior tag
Mi is azért vettünk néhány éve funkcióiban ehhez hasonló okosórát a gyereknek kb 6e-ért GPS-szel rendelkezőt, mert mind neki, mind nekünk biztonságérzetet ad, ha bent van az iskolatáskájában. Látom, hogy hol van (az óra), ha bármi van, fel tud/tudom hívni.
A telefonra az iskolában nincs szüksége, így oda nem vitetem el vele, ráadásul nem is szeretném, ha megvernék és elvennék tőle akár az iskolában, akár hazafelé.
Én hasznos dolognak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gyerekeknek szánt órát próbáltunk ki, a MyKi-nak ez már nem az első ilyen terméke, viszont kétségtelenül fejlődött.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fűnyíró topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest