Hirdetés

MyKi Watch 4 Lite - hol jártál, kisfiam?

Gyerekeknek szánt órát próbáltunk ki, a MyKi-nak ez már nem az első ilyen terméke, viszont kétségtelenül fejlődött.

Hirdetés

Connected gyerek

A gyártó 4-12 kor közötti gyerekek számára ajánlja a doboz szerint a Watch 4 Lite nevű órát, ezzel rögtön belőve, hogy még a mobilkorszak előtti életkorban levő csemeték szüleire támaszkodnának a vásárlók kapcsán. És itt most rögtön elhajolhatna ez az anyag abba az irányba, hogy mikortól legyen a gyereknek saját telefonja (tablete, számítógépe, tévéje, kutyája, edzésprogramja, légpuska-gyűjteménye stb.), de induljunk ki abból, hogy adott a családban a kisiskolás (nagyóvodás) gyermek, plusz az aggódó szülők. És az aggódás csökkentésére a MyKi Watch 4 Lite kiválóan alkalmas.


[+]

Jaj, hát az én időmben, meg a mi korunkban, meg amikor még mi voltunk fiatalok… szóval igen, én is egyedül közlekedtem 7 évesen a Moszkván, meg buszoztam a suliba, de gondolom, hogy az én szüleim is örömmel vették volna, ha mindezen utazásaim alatt ők néha rá tudnak pillantani egy térképre, hogy tényleg a buszon ülök-e, vagy éppen nagy sebességgel távozom Ukrajna irányában egy csomagtartóban (direkt egy durván szélsőséges példát hozva). És persze az sem lett volna baj, ha tudok dobni egy üzenetet (vagy hívást), hogy átmentem a Zsoltékhoz focizni a leckeírás helyett.


[+]

No, hát erre ma már van megoldás, nyilván azt sok szülő elveti, hogy a gyerek egy saját telefonnal mászkáljon (elveszti, ellopják, ráfügg, költséget generál, ilyesmi), de a MyKi órájával ezek az opciók kevésbé vannak jelen, reggel felkerül a csuklóra, elveszni tehát nem fog, ellopni nem annyira érdemes, ráfüggni egyáltalán nem lehet, költséget pedig szintén nem tud generálni, mert kell bele egy SIM, amin van valami minimális net és hívás, azt pedig kordában lehet tartani. Már csak azért is, mert nyilván nem lehet akárkit felhívni róla, meg nem is akkora nagy buli egy kihangosított órán csevegni apuval.


[+]

Viszont van benne GPS, WiFi, GPRS, kamera, plusz az egész vízálló, itthon két színben (kék és rószaszín) létezik a kisfiú-kislány vágyakhoz illeszkedve (ami jól mutatja, hogy amikor tervezők lesznek kisfiúkból és kislányokból, akkor elfelejtik, hogy ők a sárgát, a zöldet is szerették kiskorukban), de amúgy sallangmentes a külső, bár szerintem lehetne vékonyabb, egy apróbb csuklóra téve kissé bumfordi. Talán lesz amúgy fekete árnyalat is, mert a termékoldalon már van fent ilyen is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • MyKi Pet - tudja, hol van a kutya

    De nem elásva, hanem pont hogy életben. A kutyás nyomkövető jó esetben ritkán fontos, de akkor viszont nagyon. A tesztkutyának pedig fel sem tűnt a dolog.

  • MyKi Junior 3G - videÓra

    Ha egy gyerekeknek szánt okosórában van SIM és 3G, akkor abból egyenesen következik, hogy videohívásra is alkalmas. Plusz még egy csomó egyéb dologra.

  • MyKi Touch gyerek okosóra teszt

    Nem újkeletű ez a termékkategória, azonban az egyik szolgáltató is belistázta itthon a MyKi eszközét, ami aggódó szülők egyik menstvára lehet.

Hirdetés