- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Ez nem a készülék hibája szerintem. Illetve de igen, de elég olcsó ahhoz, hogy azért ezen ne akadjak fent.
A boltban is ki tudtad volna próbálni, vagy megkérdezni az eladótól. Én tisztában voltam vele, mit veszek, és nem is csalódtam. ENNYIÉRT, simán jó.
Ha meg netes rendelés, akkor 8 napod van visszaküldeni. -
haris
őstag
Én is vettem egy ilyet az Euronix-ben, csak a BeeX S1 "márkájút"
Totál így néz ki, totál ugyanezekkel a paraméterekkel, a töltője is pont ahogy leírtad.Ami a legnagyobb baj vele, az tényleg a kritikán aluli betekintési szög, ami miatt állítva nem is nagyon használható, fektetve még elmegy. (még szerencse, hogy a legtöbb játék így használandó)
A felhasználási területe gyerekeknek játszani, mert igen ideges vagyok, amikor csoki lenyomatokat találok a telefonom kijelzőjén, ugyanis a két éves fiam amikor csöndben van, akkor tudom, hogy megszerezte az asztalról valamelyikünk mobilját, és épp azon játszik, vagy felhív valakit. És bár 4 mobilunkat 4 különböző módon kell feloldani képernyőzárból, a kis szaros pontosan tudja, melyiket hogyan.
Angry Birds(ök), Hill Climb Racing, Talking Ginger (Tom stb), youtube és mxplayer viszont gyönyörűen fut rajta, és ha oda csapja esetleg bármihez, akkor örömmel veszek majd egy másikat, aminek előtte lecsekkolom a kijelzőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged