- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Amúgy könyörgöm ne nézzük le egymást, ha az nem költ, gondolkodik úgy, mint egy dzsentri.
Látod Te is ugyanúgy besértődsz mint egy 5 éves durcás kisgyerek és ahelyett hogy normálisan végiggondolnád amit leírtam, támadsz, bárkit, aki negatívan áll a dlágaszágodhoz (mert ehhez máshogy nem lehet) azt egy újgazdag parasztnak titulálod aki Aston Martinnal jár ésatöbbi baromság. Édesf*szom, komolyan, nem jön le miről beszélek?
Nekem nem fáj hogy ilyet vettél, sőt, örülök ha örömöd leled benne. Vili? Arról beszélek hogy ár/érték aránya a béka segge alatt, mert minőségben, komfortban egy rakás trágya. És ezt a dzsunkatablet tulajokon kívül mindenki belátja. Mondom, nekem is volt, én is azzal a céllal vettem hogy háhá de jól kitoltam a világgal, muhaha húdejól jártam....aztán kezembe került egy 15e Ft-al drágább eszköz és majdnem elsírtam magam (majd gyorsan eladtam azt a förmedvényt). Nem azért mert telhetetlen vagyok, hanem mert beláttam hogy az a luxuscikk, az az eszköz, amit azért vettem hogy kényelmesen a TV elől netezzek, amin itt-ott megírjak egy mailt vagy játszak egy kicsit rajta, valójában sokkal, mérföldekkel használhatóbb is lehetne egy pici befektetéssel. Igen, mindennél, mindig van jobb, de van egy szint, ami alá szerintem nem kéne menni. Ezek a tabletek pont ezt a szintet képviselik.
Mindez persze, szigorúan szerintem.
banhammer:
-
blueMerle
veterán
válasz
isizakhi03 #34 üzenetére
Van, teszi a dolgát, és kész. Ha kicsit "Komolyabbat" akartam volna venni, akkor nyilván spórolok rajta.
Látod, ezaz. Itt nem arról van szó hogy kicsit komolyabb, hanem arról hogy vehettél volna egy olyan eszközt amit sokkal kevesebb kompromisszummal lehet használni. Mint amikor valaki megveszi a legolcsóbb filléres mosógépet,majd konstatálja hogy jó ez, kimos, mi kell még? Hát, pont azzal a jó ez-el van a baj
Ugye ismered azt a mondást, hogy az olcsóbb néha drágább?
Persze, természetesen én nem fogom megmondani hogy neked mi kell, elvégre hogy jövök én ahhoz. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet (és a postom pont ezért nem csak neked szólt) hogy nem minden esetben éri meg spórolni, pláne ha az ember egy kényelmi, luxuscikket vásárol.
-
blueMerle
veterán
válasz
isizakhi03 #29 üzenetére
Ne haragudj, de ez annyira... nevetséges.
Vettél valamit. Oké. Spóroltál tegyük fel 10-15 ezer Ft-ot egy korrekt cucchoz képest, pont annyit, amennyivel már egy igazán pöpec, gyors(abb) és normális(abb) kijelzős tabletet vehettél volna amit sokkal, de sokkal kevesebb kompromisszummal lehetne használni mint ezt az utolsó kínai gyárszökevényt. A mondókád végén Te magad is belátod, persze köntörfalazva hogy nem az igazi. Mindenki, de tényleg mindenki aki ilyen tabletet vesz, majd később az óvó szárnyai alá veszi a fórumon kivétel nélkül azzal jön: mert a gyereknek milyen jó! Ehh, micsoda duma, már így ezredjére unalmas.
Ez olyan kifogás amit Te magadnak sem akarsz bevallani. Dehogy a gyereknek vetted, ugyanmár. Tudod miért adod és, és adja oda minden szülő a dzsunkatabletet a kölöknek? Mert szar! Ilyen egyszerű. Egy Galaxy Tab 10.1-et még a páncélszekrénybe is elzárnád előle. Ezt nem félted mert Te is tudod, legbelül, beláttad hogy igazán rossz használni, ezért lett belőle primary gyerekjáték, aztán majd ha a kiskölök is megunja hogy lassú, akkor meg fióknehezék lesz belőle. Megérte??
Figyelj, én is, és mindenki már elkövette azt a hibát, hogy vett valami olcsót, mert azt gondolta ezzel majd sokat spórol, hiszen elvileg ugyanazt tudja mint a 3x annyiba kerülő cucc. Emberek vagyunk, hibázunk. Node az, hogy minden dzsunkatablet-tulaj mint egy anyatigris védi ezeket a kukaszökevény cuccokat, mert ciki bevallani hogy elbaszkurálta a vételt...hát ez a ciki
Gondolod én nem vettem ilyen dzsunkatabletet tavaly? Dehogynem
Aztán szépen eladtam (mint mindenki), picit spóroltam és lám, egy olyan munkaeszközt sikerült vennem amiről ezt a postot is írom. Mert ezen élvezet netezni, mert gyönyörű a kijelző, nem akadozik, nem merül le 3 óra alatt ésatöbbi. Tényleg, csak egy kicsit kellett hozzátennem. Balfék voltam, anno, én bevallom, Te jösz
-
blueMerle
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de ezen kínszenvedés a netezés (és bármi egyéb). Komolyan. Az ember fél órányi gyötrelem után inkább átül a PC-hez vagy előveszi a notebookot, ezt pedig elteszi a fiókba, hogy majd legközelebb este a TV előtt ezen fog netezni. Nem fog. Ebben biztos lehetsz. Az összes ilyen olcsó, lassú tabletnek az a sorsa hogy a fiókban végzi. Ismerősöm vett egy ilyet a 8 éves fiának. A kissrác nem egy telhetetlen gyerek, egész okos és jó érzéke van az informatikához, talán pont ezért vitte oda 2 óra nyomogatás után az apjához a tabletet a következő szöveggel: Apa, inkább adok a spórolt pénzemből de kérlek ezhelyett vegyünk valami használhatót!
(szem- és fültanúja voltam az esetnek)
Szóval no, kedves ajándék, és tényleg nem akarlak letörni, de ne számíts arra hogy a megajándékozott örömmel, sokáig fogja használni.
És még valami: ne tessék ehhez hasonlítani a régebbi Androidos márkás telefonokat. Ott ugyanis volt optimalizáció, ezek az eszközök pedig ezt a szót hírből sem ismerik. Tényleg, komolyan tessék elhinni: az összes ilyen 1x1GHz/512RAM/WVGA kínai dzsunkatabletek kórusa ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest