Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megint kristályozik a Motorola
- Google Pixel topik
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként meg ne hogy azt hidd, hogy az MX számodra furcsának tűnő dolgai amiatt vannak mert nem systemd-s.
Dehogy, nem emiatt gondoltam én furcsának az MX-et, rosszul fogalmaztam biztosan akkor. Ne feledjük, hogy a 6 év első x évében jó pár tucat disztrtó használtam én is a systemd előtt, akkor se tűnt fel, hogy az nem systemd-s, utána se tűnt fel, hogy most már azok, kivéve az említett dolgokat, mint a services meg egyéb apró változások.
Egyébként meg ezzel a windowsos gondolkodással nem hülyének akarlak nézni vagy bántani, de amiket most a legutóbbi időben felhoztál, az mégis a wines gondolkodásra emlékeztet. Felhívtam
Hülyének titulálhatsz bármikor, az nem zavar túlzottan, én is nézek időnként hülyének másokat és említést is teszek eme tényről szofisztikáltan. De ez a wines gondolkodás kicsit erős volt.
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....Neked azért tűnik ennyi minden furcsának, mert túlzottan hozzászoktál az egyféle Mint, egyféle Cinnamon koncepcióhoz.
Ebben lehet valami, szoktam is emlegetni, hogy jó ideje csak felrakom a Mint Cinnamont és használom, bár belegondolva ez nem is tűnik annyira rossz dolognak. Mrt ugye mi van, ha pont ez a célja a galád Minteseknek? Én meg ugye várom évek óta, hogy a sok áldozat, akinek a gépére felraktam, hívjon, hogy jajjjmicsináljon most, de nem hívnak. Szóval jó ez így.
Most mivel valami teljesen eltérőt szeretnék és nincs már MX-em, másik topikról beugrott, hogy Winx-et rakok fel. Ez nektek is jó, mert benneteket tuti nem foglak kérdezgetni, Winx topikosokat meg főleg nem.
Ugye systemd-mentes oprendszer kell most, márpedig a Winx is az! Szedhetem is szét a 850 EVO-s pendriveomat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Monsgeek m1V5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....