- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, kezdőnek is lehet baja systemd-vel.
Ezt ugyan leírod önigazolásképpen, de annyira semmilyen alapja nincs, de ha tudsz példát meghallgatom.
A sok bootopció szerintem is felesleges bele, de nem tragédia, hogy benne hagyták. Megint olyanon csámcsogsz, amin nincs értelme. Csupa olyan dologgal jössz, ami valójában nem hiba, meg a használhatóságból nem vesz le semmit.
Bocs, hogy nem csámcsogok én is már évek óta a bloat meg a systemd fogalmak körül. Amúgy kezdők esetén kifejezetten rossz az a sok opció, ha nem is a boot előtt, de a telepítő segéd beállításai kifejezetten nem kezdőbarátok, könnyen bejelöl a user olyat, amiről azt sem tudja, mire való.A rendszer meg kampeca.
Egyszóval meg kell értened neked is, hogy bárki is a célcsoport, az nem a kezdő csoport, az tuti.
Emiatt olvastam pár helyen értetlenkedést, mert nem értik miért használják ezt a kezdők, de engem nem zavar, csak gondoltam ha valami felmerül bennem nagyon Manjaro specifikus, azt a Manjaro topikban kérdezem meg, így is tettem párszor, ha Mint specifikus kérdésem van, azt a Mint topikjában teszem fel. A hiba ott van a fejemben, most már látom, hogy a kifejezetten MX specifikus kérdésem itt tettem fel. Elnézést, ha ezzel itt zavart okoztam volna.Most jut eszembe, kifejezetten kerülni is akartam itt a hozzászólást, érthető okokból, de nem sikerült, mivel nulla konstruktivítást tapasztalok itt, nem is örvendeztetlek többet téged sem.
Valahogy olyan savanyú uborka feelingje van így a topiknak, ha csak körbeugrándozni lehet, azt meg nem sokan teszik. Te meg vagy rakd fel vagy Gentooozz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest