Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét a Redmitől kölcsönzött a Poco
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #104 üzenetére
De, kezdőnek is lehet baja systemd-vel. Nem mindennapos, de előfordulhat. Nekik akkor most van egy opciójuk. Nem kötelező vele élni, de aki akar, annak hasznos, hogy van.
A sok bootopció szerintem is felesleges bele, de nem tragédia, hogy benne hagyták. Megint olyanon csámcsogsz, amin nincs értelme. Csupa olyan dologgal jössz, ami valójában nem hiba, meg a használhatóságból nem vesz le semmit. Ez ilyen, minden rendszernek megvan a maga furcsasága, attól függően, hogy a disztrókészítők mire esküsznek. Mert ők is emberek, elfogultak, egyéni preferenciájukat teszik bele. Pont ez a bajom a Minttel meg a többivel is, hogy nagyon más a preferenciájuk, emiatt lett nekem használhatatlan, persze ez nem jelenti azt, hogy másnak is az. Pedig én is Minttel indultam, és anno nagyon szerettem, meg voltam vele elégedve, nem bántam meg, hogy azzal kezdtem. Támogatom őket is, mert jelentős népszerűsítő munkát végeznek, tényleg felhasználóbarát a cuccuk, csak én elmentem már mellette fejlődésben, nagyon átalakult az évek folyamán a felhasználásom, de ez egy természetes folyamat linuxozáskor. Általában senki nem az első disztróján és DE-jén marad, amivel kezdett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest