Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, kezdőnek is lehet baja systemd-vel.
Ezt ugyan leírod önigazolásképpen, de annyira semmilyen alapja nincs, de ha tudsz példát meghallgatom.

A sok bootopció szerintem is felesleges bele, de nem tragédia, hogy benne hagyták. Megint olyanon csámcsogsz, amin nincs értelme. Csupa olyan dologgal jössz, ami valójában nem hiba, meg a használhatóságból nem vesz le semmit.
Bocs, hogy nem csámcsogok én is már évek óta a bloat meg a systemd fogalmak körül. Amúgy kezdők esetén kifejezetten rossz az a sok opció, ha nem is a boot előtt, de a telepítő segéd beállításai kifejezetten nem kezdőbarátok, könnyen bejelöl a user olyat, amiről azt sem tudja, mire való.A rendszer meg kampeca.
Egyszóval meg kell értened neked is, hogy bárki is a célcsoport, az nem a kezdő csoport, az tuti.
Emiatt olvastam pár helyen értetlenkedést, mert nem értik miért használják ezt a kezdők, de engem nem zavar, csak gondoltam ha valami felmerül bennem nagyon Manjaro specifikus, azt a Manjaro topikban kérdezem meg, így is tettem párszor, ha Mint specifikus kérdésem van, azt a Mint topikjában teszem fel. A hiba ott van a fejemben, most már látom, hogy a kifejezetten MX specifikus kérdésem itt tettem fel. Elnézést, ha ezzel itt zavart okoztam volna.
Most jut eszembe, kifejezetten kerülni is akartam itt a hozzászólást, érthető okokból, de nem sikerült, mivel nulla konstruktivítást tapasztalok itt, nem is örvendeztetlek többet téged sem.
Valahogy olyan savanyú uborka feelingje van így a topiknak, ha csak körbeugrándozni lehet, azt meg nem sokan teszik. Te meg vagy rakd fel vagy Gentooozz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest