- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Nagyon szép hely, Magyarországon is adná egy ilyen kis strand ahol már ilyenkor lehet szocializálódni.
-
Keem1
veterán
Oh, Bacelona... és Gaudí építészete. Én is imádtam a katalán fővárost.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Írom, hogy ki mivel fotózik:
Bog: Huawei Mate 9
AliceWake: Samsung Galaxy S7 edge
Bone123: OnePlus 3T
Legendd: Samsung Galaxy S7
Szentkuti11: Huawei P9
Bocha: LG G5 -
fornettisuti
veterán
Utolsó mondat:
"izgalmasabbnál izgalmasabbnál" -
Matada2.3
veterán
Üdv újra a fedélzeten Legendd!
Az ilyen cikkeket mindig elmentem magamnak, hátha kijutok már én is egyszer.
-
hemaka
nagyúr
válasz
d3ton4tor #19 üzenetére
Ja latom mar. Azt hittem lehagytak, de akkor szerencsere nem.
Viszont eza G6 show nagyon gagyi, hogy 2-3 percenkent besetal valaki, mindenkivel lekezel, megkoszoni, hogy meghivtak blabla, elmond 4-5 mondatot a telefonrol, aztan jon a kovetkezo bob futoszalagon. Ezt meg gyakorolni kell sracok.
Kulsore kinai tucat telefonnak tunik, max a lekerekitett kijelzo sarkok, amit megkulonboztethetik, de az meg ugy nez ki, mintha valami regi tv-t neznek, azon volt ilyen "design".
Tavaly kellett volna ezt hozni, akkor meg nem volt ennyi fugas kinai csoda.
-
Ateszpapa
addikt
Most mutatják be az LG G6-ot.
Itt leshető -
7s26c
őstag
Várjuk a híreket
-
Góliát
őstag
Amikor voltam barcelónába a város megtetszett. Amúgy drága minden, két főre ettünk kb 25 ezer forintból. Onnan indultunk tovább Malorcára kompal. Sokat Fényképeztem!
-
DS39
nagyúr
mit vártál, bekerült egy csinos nő a sok kocka közé, persze hogy jön egy-két ilyen megjegyzés.
Amúgy nekem csak az a zavaró, hogy nem konzekvens az aktuális cikkíró, vagy legyen mindenki nevén nevezve (az ő szempontjukból ez lenne természetes - Barcelonában a társak biztos nem szentkuti11-ként szólítják pl.), vagy mivel ezek a nagyközönségnek szólnak, akkor legyen mindenki nicknéven említve.
-
moleculez
veterán
Szerintem Alice (annak Brigi aki személyesen ismeri) minden MWC blogos bejegyzés alatt állandó téma lesz, amit nem tudok hova tenni egy szakmai lap fórumozóitól, de ez van...
Amúgy Olaszország után Spanyolország a következő felfedezésre váró ország, nagyon szeretem a mediterrán népeket, és tájakat.
Amúgy légyszi írjatok már oda a fotókhoz mivel készültek, ha lehet. -
riszter
senior tag
Nekem is most esett le. Szóval úgy volt a sztori hogy Mobilarenánál Legendd el, Brigi be.
Jó váltás volt (családban marad).
-
petipetya
nagyúr
A közös szelfi és a Brigitta név folyamatos emlegetése mindent elárul. Ahogyan egy régebbi közös mobilaréna tévé adásban látható testbeszéd is.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Legend!
Vuff!
-
pusszycat
nagyúr
*Brigi
-
alex devil
senior tag
(*Hetedszerre)
-
DS39
nagyúr
"egy lazább séta, vagy a Montserrat meglátogatása között vacilláltam igazán. Végül utóbbi mellett tettem le a voksom"
Szóval végül előbbi lett 😊
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hetedjére érkeztem Barcelonába, de a mediterrán város továbbra is olyan élményt nyújt, amit kevés más hely tud megadni.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest