Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xenon-Lover

újonc

válasz dz1989 #64 üzenetére

Hát nekem K-Zoomom van.

Mivel nem egy mai gép, lassan érik a csere. Addig azonban nem akarom, amig nincs egy olyan teló amiben a kamera MINDENBEN jobb. A jelenlegi telómban xenon vaku van és 10x optikai zoom + OIS.

Nos Xenon nélkül olyan az esti mozgó dolgok fényképezése mint a diesel autó turbó nélkül: Értelmetlen.

Persze lehet, hogy valaki szereti az elmosódott esti képeket de én nem. Esti állóképben tuti jobb a P20, de nem igazán tudok egy buliban megkérni senkit, hogy méltóztasson egy fotó erejére megmerevedni, hogy le tudjam őket kapni. Ekkor igen jó a xenon. Aki mást mond, az nem próbálta. K-Zoomnál ilyen gondom nincs. Mig a cimboráim lövik az elmosódott képeiket újabb telókkal.

10x optikai zoom. Kezdetben én sem láttam értelmét, amig nem csináltam videó felvételt koncerteken távolról. Igen jó lett a felvétel pedig messze voltam, sok más ember pedig csak egy távoli pacát tudott levideózni.

OIS az új gépekben van. Ez jó. Xenon sehol nincs, ez gáz. Várom a Nokia 9 tesztjét kiváncsi vagyok rá. Ha már annyit tudna mint a 808/1020 akkor öröm é bódottá. Nyilván ezek videózási teljesítménye is elég lenne nekem. Már azok is elég jól zoomoltak (digitálisan) és még részlettes is maradt a videó (talán 720p-s). Legalábbis a teszt szerint.

Leszarom hogy 845 vagy 855. Nekem a K-Zoom hardware is pont jó. Sőt a mérete is. Engem csak a kamera érdekel.

Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák