Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #24 üzenetére
4.15-től videó hang minőség összehasonlítás..
Hát igen, ebben kéne még fejlődni, hogy normális codek hang legyen alatta..[link] Az ilyen fake videókat sem értem.. Persze, lejáratni jó. De ennek annyi köze van a valósághoz, hogy semmi. Ilyen direkt remegést még képstabilizátor se hoz le. Ja de, a RED4K filmes kamera .
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Nincs Mi9-ből 5G.
Mix3-ból pedig egyelőre úgy néz ki, hogy csak 1 SIM Slot-os lesz.
Amúgy nagyon verik magukat a DxOmark videós tesztjére.
Na, de én megnéztem mindkét videót. És?
Hang alatta semmi. Kötve hiszem, hogy a Samsungot megverné hangban... Lehet, hogy képben és stabilizásban ott van, de, ha mellé társul a szokásos fos hang, ami alá egy normális kodeket nem tudnak hegeszteni, akkor mit ér?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
takysoft
tag
Oneplus 5-öm szeretném cserélni idén. Ez egy 2 éves telefon, de 8/128-as.
Nyilván nem szeretnék ennél kevesebb tárhelyet, sőt, jobb lenne több.5G is érdekel. Ne azért, mer tvan értelme, hanem mert egy telefontársaságnál dolgozom, és személyesen is nagyon sok munkám van abban, hogy ez a rendszer működik majd ebben az országban. Ez személyes kérdés.
Ami nekem nem nyilvánvaló:
Mi9-ből akkor most nincs 5G-s?
Mi Mix 3-ból meg emberi háttértárral meg rammal nem lesz globális változat?Komolyan imádom a Xiaomi-t, órám, dashcam-em, még a fogkefém is xiaomi, és a család összes többi telója.
De tartok tőle, hogy nekem megint Oneplus-szom lesz idén is.I will live forever or die trying
-
ak76
senior tag
válasz Luck Dragon #20 üzenetére
Majd ha kijön belőle az OIS/IP67 edition....
-
-
Nagyon tetszik Mi9. Idén ez az egyik esélyes új készülékem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Maist
senior tag
Jobban megnézve a specifikációs oldalt, az akku adat copy-paste-n kívül van ott még érdekesség: +1G, -1 SIM
Ebben a hozzászólásomban van videó is link, amelyben a menüben is látszik, ahogy a spec-ben is írják: 1 SIM kártyás az 5G verzió. Lehet annak helyére fért be a nagyobb akku. -
lofagi
addikt
Mix 3-nak iszonyatosan bejött a kinézete és már-már majdnem megvettem, de mondom most jönnek az újak. Várok egy kicsit. Most már csak arra kell várni,hogy lehessen venni. :] Hatalmas hír. Számomra. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sordoran
addikt
Semmit, minimálisan talán gazdaságosabb. Sebességben tényleg nem feltétlenül érezhető a dolog, inkább azért szimpatizálok vele, mert ha már 2019-ben veszek egy felső kategóriás mobil-t, ne egy 1 éves soc legyen benne.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
Specben akkora káosz van az adatok között, hogy kb. bármelyik igaz lehet. 3800 -as akkumulátor már a normál verzióban is elfért volna.
Szerk.:
Igen, alapjáraton nem nevezhető könnyű telefonnak. Van 221 grammos Xiaomi -m is. Viszont a benne lévő telep szinte mindenért kárpótol.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Idén vagy maradok Mi8-on, vagy hello Xiaomi, pedig nagyon szeretem a MIUI-t, de hogy 19-ben képesek OIS, meg IP védelem nélkül csúcskészüléket piacra dobni, közben meg olyan baromságokkal etetik a népet hogy 12Gb RAM, nos.....
Sordoran
Mit tesz majd hozzá az SD 855?
Pont most beszélgettem egy haverral, manapság ennyi a top liga, SD 8XX helyett SD 8XY, magasabb órajel, alacsonyabb csíkszélesség, a gyakorlatban mindez 1-2 sec gyorsaság, kb 10% fogyasztás csökkenés, azt ennyi, és nem több.
Mi Mix 2-ről váltottam Mi8-ra tehát SD835-ről 845-re, elhanyagolható a változás.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nem bánnám, ha tényleg 3800 lenne, akkor lehet inkább erre ruházok be Mi 9 helyett. DE már a sima Mi Mix 3 is elég nehéz, szóval necces. Biztos hamar tisztázódik, hogy akkor 3200 vagy 3800 az akksi mérete. Ára viszont nem túl szimpatikus, persze 5G mobilhoz képest teljesen jó, de engem az nem érdekel. Mire ténylegesen lesz 5G lefedettség, még legalább 1x váltok telefont. Inkább csak a snapi 855 miatt vártam rá.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Atomgeszi
nagyúr
Gondolom az a céljuk, hogy nagyobb telefon = drágább telefon. Kis profittal dolgoznak, ezért alapból drágább telón nagyobb a profitjuk. Így akinek égető a váltás, úgyis megveszi a nagyobbat, kizárásos alapon.
Nem véletlen nem mutatták be a Redmi 7 -et sem. Note azt kész. Ide lesz egy drágább Note Pro változat, aztán kész.
Vagy meghallgatták a fórumos sírást, hogy túl sok készüléket dobnak piacra követhetetlenül és ez a válaszuk.
-
Ha így van akkor makkanjanak meg, idén újra más gyártót választok, sokszor visszatértem már a xiaomihoz, de mindig tudnak olyat hozni következő évben amiért elpártolok tőlük, idén többszörösen sikerült nekik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem lesz.
Mi9-ből sem lesz global 8 és 12 GB RAM-os.
Ennyi volt a bemutató.Mi8SE-ből sem volt global.
Majd gondolom jön nyáron egy Lite verzió azt jónapot.
-
arnoldito
senior tag
Az SE verziót nem említették, hogy lesz globál?
-
bear_
aktív tag
Az SE-ből lesz B20-as verzió?
-
Sordoran
addikt
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Nem kell nagyon örülni, mivel sanszos, hogy csak elírták. (ami amúgy elég ciki)
Hivatalos oldalon továbbra is 3200 mAh szerepel. (igen, képen itt is 3800 szerepel, de alul leírásban már 3200, és mivel itt csak az 5G-n van a hangsúly, nincs is értelme akksiból másikat rakni bele, mint ami az alap verzióba volt)[ Szerkesztve ]
-
3800Mah, hogy mi? Tényleg? El sem hiszem hogy sikerült nekik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest