MWC 2019: 5G-érába lép a Xiaomi is

A Xiaomi idén ismét ellátogatott az MWC-re, a kiállítás előtti sajtótájékoztató pedig a mai napon le is zajlott, a fő attrakció a Mi Mix 3 5G volt. Külsőre csak egy egészen apró különbség, egyetlen piktogram látszik a Mi Mix 3 és az új változat között, ám odabent értelemszerűen több a változás, a Qualcomm Snapdragon 855-ös rendszerchipjére épül a mobil, mindez egy Snapdragon X50-es modemmel kiegészülve képes 5G-konnektivitásra.


[+]

Minden más pontosan ugyanaz, mint a normál, már általunk is tesztelt Mi Mix 3 esetén, tehát sem a kialakítás, sem az anyaghasználat, sem a kijelző, sem pedig a kamerarendszer nem változott. Ezzel párhuzamosan természetesen az ár is megugrott, 500-ból 600 euró lett a 6/64 GB-os változat ára, fekete és kék hátlapokkal válik elérhetővé, körülbelül májustól.

Megnéztük az átlátszó hátlapos Mi 9 Explorer Editiont is
Megnéztük az átlátszó hátlapos Mi 9 Explorer Editiont is [+]

Nem meglepő módon elhozták a Mi 9-szériát is, és bár specifikációban itt sincs eltérés a korábban bemutatott modellekhez képest (emlékeztetőül: Mi 9 és Mi 9 SE), itt is kaptunk európai árakat, és kiderült, hogy Mi 9-ből is kap 6/64 GB-os alapváltozatot Európa, méghozzá 449 eurós, azaz 142 000 forint, a 6/128 GB-os változat körülbelül 15 000 forintos felárat jelent.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés