Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sajnos csalódnom kellett néhány nagyobb gyártóban/márkában, akik alkalmazták a jelenleg népszerű notch-ot, ebből szinte csak a Samsung, Sony és a Nokia maradt ki, ők azok, akik nem koppintották még az Apple-t. Számomra a Huawei, a LG és még az Asus volt, akikben a legnagyobbat csalódtam a notch miatt, aminek semmi értelme sincs. A Xiaomi Mi Mix 2-je az, aminél a kávamentesítést nagyon korrektül megoldották, le a kalappal előttük, inkább ezt másolták volna le a gyártók, ha már annyira majmolási-mániájuk van.
    Viszont, hogy ne csak panaszkodjak, leírom azt, ami nekem főképp tetszett.

A Samsung S9 és S9+ telefon nem sok újítást hozott az S8 és S8+ óta, amolyan ráncfelvarrást csináltak, ami egész jól sikerült, viszont az S8 tulajoknak nem biztos, hogy megéri váltaniuk, valszeg' az S10, vagy az S9 utódja - akármi is legyen majd a neve - lesz nagy dobás, mert ugye a névleges jubileumi évforduló. :)
    A Sony új dizájnja nekem nem jött be, de specifikációilag szuper készülékeket készítettek, külön jó, hogy azokra is gondolnak, akik nem szeretnének egy tepsit, viszont szükségük van a jó kamerára és processzorra.
    Utoljára pedig a Nokiát említeném meg: nekem a 8810 4G nagyon tetszik, örülök, hogy az okostelefont és a butatelefont egyesítették, így aki nem szeretne érintőképernyős telefont, ennek ellenére akar okos-funkciókat, annak nagyon is jó vétel lehet! A Nokia 1 elég rosszra sikerült, a gyártó ebben az árkategóriában már saját magának állít fel konkurenciát, amennyiért ez itthonra is eljut, annyiért házon belül Nokia 3-at is lehet kapni, amit már 35-40 ezerért bárki beszerezhet. A Nokia 8 Sirocco és a 7 Plus pedig jól sikerült! :)

Ui.: A saját véleményemet tartalmazza a hozzászólásom!

Új hozzászólás Aktív témák