- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Elég unalmas az, hogy minden ugyanúgy néz ki. Nem azt mondom, hogy a csillagokat kell lehozni az égről, csak pont egy olyan gyártónál, akinek vagy egyedi design language-e, az ne csináljon már ilyet.
Tudom, hogy Kínában van az összes gyártósor, amit elég csak picit kalibrálni és máris egy másik telefon jön ki róla. És nyíiván előállítási költség meg stb. De akkor is, szerintem ez gáz.
-
juuzer
addikt
Szerintem nagyon is az.
Oké, hogy iPhone meg stb, de ez tényleg arra hajaz... Pedig pont szerettem a Xiaomiban, hogy egyedit is tudnak csinálni. (Mi MIX vagy akár a régebbi telefonjaik)
Nyilván a többi része attól még egyedi, csak na. Engem idegesít. Főleg úgy, hogy pl a Huawei bele tudott rakni egy pro kamerarendszert 6,9mm-be (P9/P10) bump nélkül. ezt a többi gyártónál is erősen kifogásolom, hogy miért kell.
-
juuzer
addikt
Az a hátlap még mindig ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Indiában Pro utótaggal elstartolt, Snapdragon 636-os készülék Barcelonába csak Redmi Note 5 néven érkezett, és könnyű összekeverni a Redmi 5 Plusszal, amit Indiában Redmi Note 5-nek hívnak. Mi van?
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest