- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Elég unalmas az, hogy minden ugyanúgy néz ki. Nem azt mondom, hogy a csillagokat kell lehozni az égről, csak pont egy olyan gyártónál, akinek vagy egyedi design language-e, az ne csináljon már ilyet.
Tudom, hogy Kínában van az összes gyártósor, amit elég csak picit kalibrálni és máris egy másik telefon jön ki róla. És nyíiván előállítási költség meg stb. De akkor is, szerintem ez gáz.
-
juuzer
addikt
Szerintem nagyon is az.
Oké, hogy iPhone meg stb, de ez tényleg arra hajaz... Pedig pont szerettem a Xiaomiban, hogy egyedit is tudnak csinálni. (Mi MIX vagy akár a régebbi telefonjaik)
Nyilván a többi része attól még egyedi, csak na. Engem idegesít. Főleg úgy, hogy pl a Huawei bele tudott rakni egy pro kamerarendszert 6,9mm-be (P9/P10) bump nélkül. ezt a többi gyártónál is erősen kifogásolom, hogy miért kell.
-
juuzer
addikt
Az a hátlap még mindig ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest