- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Valami hír hazai forgalmazásról?
-
Roland93
aktív tag
Az Apple garanciában még mindig cseréli a telefont, vagy most már ők is csak javítják?
-
qantum
senior tag
Oda viszik ahol veszik is, csak ez a kör már egyre szűkebb.
-
jacis
nagyúr
válasz
Kavinton75 #43 üzenetére
A QHD-t már a 805-ös snapi is szépen vitte.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Kavinton75 #42 üzenetére
EU-s. Elvileg itt is van.
Ha pedig csak ott lenne, akkor mi a gond? Futárcég kiviszi párezerért. -
leslien
nagyúr
válasz
Kavinton75 #42 üzenetére
ha EU-s akkor van rá itthon garancia...
-
Kavinton75
senior tag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Ha lenne rá itthon garancia, akkor igen. De nincs, így csak a kinti ismerősök élvezhetik.
-
Oktobertol elerheto lesz ha sietnek vagy nem...
-
Fryskitt
addikt
Ronda. Tudom, hogy nehéz, de jöhetne valami új dizájn.
-
ezat87
újonc
Tipikusan az a telefon, amit kipróbálok a Vodafone boltban, és elég is belőle annyi. LG-m volt évekig, most is G6-on gondolkodok, de ne kelljen már a kocsit eladni egy LG-ért is, éppen az ára volt az egyik fegyvere.
-
válasz
Zsoltinho24 #36 üzenetére
A tavalyi SoC nem lenne probléma...
Ha az összes többi funkció egy jelentős része viszont hozna valami pluszt. -
Zsoltinho24
tag
Nagy csalòdàs az LG.Okè hogy kèsöbb mutatjàk be a G7et de mire itthon kapni lehet addigra az összes nagy konkurencia termèkei àrban csökkeni fog.Gratula LG!!!
-
Zsoltinho24
tag
Nem èrtem ezt a LG-t.Minek mutatnak be egy olyan telot amibe tavalyi proci van?max dobtak bele plusz 2gb ramot.Nem éri meg.A vezetősègnél valami gond van.Èbresztő Eldzsi!!!!!!
-
qantum
senior tag
Még most sem cserélném le a V10-et.
-
tixem
addikt
Jövő nyáron majd kapható is lesz
-
Matada2.3
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #3 üzenetére
Ezért késik a G7, mert az MWC-re kellett már valami random ThinQ-t fejleszteni... Nekem olyan mosógép beütése van a névnek.
-
fornettisuti
veterán
Szóval hoztak egy V30 szoftveres faceliftet, (amit semmi akadálya nem lenne a sima V30-nak is megkapnia) amiből jobb híján csak a koreai userek profitálhatnak.
G4 óta halott az LG paletta és úgy tűnik az is marad még jó ideig. -
bodnar10261
aktív tag
Én nem akarok Xiaomizni de ők nem így és nem ezen az elven gondolkoznak. fentebb emlitett hozzászolásra reagálnék amit teljesen jogosnak tartok. Sőt 2-3 éven belül úgy se kap frissítést a telefon. Viszont a füles ami hozzá van az még drágitja a készülék árát.
-
prolad
addikt
És ezt majd lehet is kapni vagy csak közel fél év múlva?
-
BloodRay
veterán
Jó lenne ez míg meg nem jelenik a G7 (vagy mi lesz a G6 utódja...), csak kár hogy kapni bem lehet sehol majd...
Vicc amit az LG mobilrészlege művel...
V30-at akartam venni én is még novemberben(mert ugye már mikor bejelentették...), de S8 lett belőle mert t@ketlen balf@szok... Úgy hogy totál elégedett G2, majd G4 tulaj voltam.
Mesteri szintre fejlesztik lassan a "hogy kergessük el a vevőket" és "hogyan tegyünk tönkre egy céget?" dolgot...
Komolyan mondom felvehettek pár egykori Nokia vezetőt... -
törölt tag
válasz
Ennél kevesebbet mégis hogy adjanak ki?
Az alvariánsok nagy száma is csak azért van, mert random hagynak ki alkatrészeket a gyártás során. -
balgab84
aktív tag
Ugy se lehet majd kapni hivatalosan nalunk, legfeljebb majd 1 ev mulva😀😀😀
-
jacis
nagyúr
Sajnos ez megint egy rossz stratégia szerintem.
Kellene már egy komoly vezetés az LG élére. Van egy nagyon jól sikerült V30 a tarsolyukban és nem tudtak belőle előnyt kovácsolni... A G6 is iszonyat későn jelent meg annak ellenére hogy egy régebbi hardver volt benne. -
tibcsi0407
félisten
600 Euro most az Amazonon egy V30. Elég versenyképes már ezzel az árral a Mate 10 Pro és a Note 8 ellen.
-
Rinocerosz
őstag
Ha időben be hozták volna akkor szerintem marha nagy sikere lett volna. De megkésve és alig kapható pár boltban és drágább is mint az s8.
Pedig szetintem szuper teló. -
mjani1172
addikt
Az LG nél a vezetőséggel van baj, nem a műszaki részleggel, egyszerűen nem értenek alapszinten sem az egészhez.Ezt rajtuk kívül a normális cégek k{özül senki sem csinálja.
Sosem tudni mi mikor jön, mikor mit jelentenek be,és az valóban mit tartalmaz, és kapható e komoly forgalmazóknál.. A V30 még most sem kapható,európába is jelentős késéssel érkezett. Minek frissíteni, már az utód kéne érkezzen. komolytalan az egész.
Nem véletlen hogy a nagy cégeknek ez már nem hiányzik, nem is árulják a dolgaikat. -
válasz
+1
-
Tetszetős,de pusztán a 2gb ram-ért és az mi-ért lecserélni a V30-cat... ráadásul itthon csak a kamera tudja hasznàlni az mi-t... nem éri meg szerintem. Ettől függetlenül jó a cucc. Volt V30+ a tulajdonomban,kiváló telefon.
-
rankesz
veterán
A lap alján ott az LG v30 logó mint mwc túra támogató, gondolom ha nem így lenne még inkább tükröződne a cég viselkedéséről a vélemény.
Amúgy jó teló, de kb fél év csúszásban van... -
batai15
félisten
válasz
Pont ez az hogy így is alig van az lgnek készüléke, főleg ami értékelhető is.
-
Nekem bejön ez a készülék. Már kipróbálnám.
-
leslien
nagyúr
az jó h csak a ram ot növelték mert a telo nagyon renben van...
kíváncsi leszek mikor lesz elérhető.. -
atike
nagyúr
Nagyon jó teló, igen. De ez csak időhúzás az is tény....
-
Atom ez a telefon továbbra is!
-
Ricardo
titán
válasz
Igazából én azt nem értem az miért jó nekik, hogy kiadnak egy jó készüléket, de nem mindenhol teszik elérhetővé. Ezt egy olyan cégnél megértem aki nem forgalmaz amúgy globálisan termékeket, mert sok pénz lenne kiépíteni a hálózatot. de az LG amúgy is forgalmaz világszinten telefonokat. miért nem elérhetőek mindenhol a készülékei?
A másik, hogy amit meg forgalmaz globálisan, azt meg régiónkét más más módon gyengít, mert a "piackutatások" szerint ezek a tulajdonságok ott nem kellenek. Lásd a G6 példáját.
-
pusszycat
nagyúr
Azért 6" akkora mint egy másik 5.6" kávátlan mobil azért az nem semmi. Szóval elfogadnám, csak nem adok rá ki annyi pénzt.
-
Anya! Kezdődik!
-
RRamstein
tag
válasz
Huawei is ezt csinálja
-
válasz
7Heads Drago #4 üzenetére
Szegény ló...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Mert ugyanarról a lóról több bőrt húznak le.
-
Ez mégis mi a rákért jó nekik?
Pénzt ölnek apróbb termékfrissítésekre, ahelyett, hogy kevesebb, de komolyabb készülékekkel állnának elő... -
babosmiki
addikt
Ez így kevés lesz...
-
törölt tag
Valamint az is friss hír, hogy a vadonatúj Nokia 1-est is frissítették; mostantól
Nokia 0.3 a neve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged