- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Nekem a Sony-ról a beázó vízállóság (tudom nem csak náluk volt ilyen), a gyengén teljesító, kifagyó kamera szoftverek és a korlátozásokkal, alacsonyabb felbontással használható manuális kamera ugrik be az évek olvasmányai alapján. Az utóbbi időben egyáltalán nem is követtem őket szóval gondolom pár bakit már kinőttek de tény, hogy ilyen apróságok elhagyásával sokkal jobban vinnék a telefonjaikat. Anno majdnem vettem Sony-t tetszett a formaviláguk is meg minden de aztán emlékszem akkor zártam be a youtube tesztet amikor láttam hogy valamelyik korábbi Z modellen (már nem tudom melyik volt) a manuális kamera csak jóval alacsonyabb felbontáson volt elérhető, mint amit alap esetben tudott a szenzor. A saját példámból kiindulva, hogy idővel már egy betűt sem olvastam róluk, illetve a szolgáltatói árlistán is úgy átugrottam a nevüket válogatás közben mint a huzat lehet, hogy egy brand és arculatváltás jót tenne nekik. De ez csak az én saját véleményem és lehet csak én asszociálok így a névre nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest