- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Azt hittem ez a 3D téma ki is halt rövid idő után évekkel ezelőtt. Van ennek bármi értelme?
-
kelly416
veterán
válasz
#09908736 #26 üzenetére
Ehhez azért azt hozzá tenném, hogy nem egy z1c-t javítottak, ami beázott, elszíneződött az indikátor, garanciában. Csak simán nyomáspróbázta a szerviz, ha a bezárt ajtók ellenére bejutott a víz, szó nélkül cserélték. Sőt, egy időben z1c-t z1c-re cseréltek, erre én élő bizonyíték vagyok, és az enyém nem is beázás miatt került be, hanem egyéb javítás miatt.
-
törölt tag
No para, nálam egy Xperia Z1 Compact ázott be első alkalommal, majd egy Z3 Compact is. Pedig azért a Sony nem kis márka.
Azóta S7 van, azt nem merítettem, mert sikerül ledobnom, kijelző sarka törött, valószínű elvesztette az integritását.300 CHF + szerelésért meg nem cseréltetem ki, amíg nem zavaró.
-
Én most nem ezt firtattam, hogy valaki MTK only vagy sem.
Én arra reagáltam, hogy a Meizu-nál nincs Qualcomm
Mivel jó ideig szabadalmi perben álltak, így ez az állításod téves.
" A Meizuk egyébként általában MediaTek és Exynos rendszerchipet használnak, ami önmagában nem zárja ki bizonyos szabadalmak licencelésének szükségességét"
Tehát , végignézve a palettát, nincs Qualcomm-os mobiljuk.
Amúgy meg nem függ össze, hogy most MTK-s vagy sem. Évekig MTK-s telefont használtam, semmi gond nincs a megbízhatóságával.
Értem, hogy összekapcsolod a harmadvonalbeli gyártókat meg az MTK-t, de ez akkor sem az MTK-t minősíti...
Amúgy miért lenne kevesebb mérnöki ráfordítás MTK-s telefont gyártani? Erre vonatkozóan van valami infó?
Csak valós dolgokat állítsunk, megfelelő érvekkel
-
attilav2
őstag
Ha jól emlékszem kiadott snapis telókat, itt a MA-n is írtak róla, vagy a fórumban vagy cikkben.
Ha jól szétnézel akkor láthatod hogy a legtöbb kínai gyártó kizárlóg MTK-t használ. Mert ezzel lehet a legkevesebb mérnöki ráfordítással telót összerakni, ebből sejthető hogy kevés a hozzáadott érték és a minőség silány vagy változó. Az a néhány kivétel aki snapist is gyárt, azokkal jóval kevesebb probléma van, megbízhatóbbak. -
-
attilav2
őstag
De a meizu jelentetett már meg nem is egy snapdragonos telót...
Úgyhogy ha idönként akadnak is minöségi problémák azok biztos ritkábbak mint egy másod harmadvonalbeliónál. kínai gyárt
A másik itt felkapott cég a Vernee szintén csak MTK val foglalkozik, a készülékház designjához értenek, de a minöség nem az erösségük... Olvass bele a Thor topikba, gyenge jack, usb forrsztás, kijelzö hibák. Pl Egy meizu, xiaomi esetében ezek elég ritkák. -
-
-
DS39
nagyúr
válasz
aytukabozs #14 üzenetére
Hát nem a minőségéről híres a márka.
-
Cathulhu
addikt
Számomra akkor is ez marad:
(amit kb ugyanúgy nem tudni hogy kellene ejteni
)
-
válasz
aytukabozs #14 üzenetére
Könnyen elmegy így az ember kedve a márkától!
-
fornettisuti
veterán
Inkább az interpolált felbontás miértjéről kellett volna megkérdezni őket.
-
desolator
senior tag
Arra miért nem kérdeztetek rá, amiről az összes x5 max fórumban beszélnek a világon (köztük itt az MA-n is), hogy az összes x5 max pro készülék szét van gyárilag fertőzve malware-ral???
Meg azóta több készülékükről is hasonló panaszok jönnek. Szerintem kicsit több embert érdekelt volna, mint az, hogy hogy kell kiejteni a nevüket..
-
petipetya
nagyúr
Egyértelműen a "flagship killer" telókkal száll harcba, így nevezhetjük "flagship killer killer"-nek.
-
Soybex
őstag
Dodzseee
-
fairi
őstag
Ezek az uj generációs 3D kijelzők milyenek, amikor néztem optimus 3d jó 5 éve elég kiábrándító volt és nem csoda hamar feledésbe merült.
Nagyobb felbontás, nagyobb kijelzővel milyen? -
Matada2.3
veterán
válasz
Fitzgerald #2 üzenetére
Más: Még mindig nem tud ez márka meggyőzni, valamiért nagyon antipatikus.
-
Engem a neve annyira nem zavar, az sokkal inkább, hogy beázott anno a strapatelójuk egy lelkes youtuber tesztelő kezei között egyetlen megmerítés alatt. Mondjuk másik tesztelőnél meg láttam olyat, hogy akváriumban kibírt 30 percet minden gond nélkül; de az előbbi eredmény jobban szíven ütött, szóval bekerült nálam az elkerülni való márkák közé. Ez persze idővel még változhat.
-
Fitzgerald
veterán
Verné-e, dugi, juhansz...
-
willope
tag
Ez nálam akkoris csak dugi marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest