- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Reméljük sikerül vissza térni.Nokia 6 érdekes lehet,bár szerintem egy kicsit magasra lőtték az árat.
-
hegti
aktív tag
-
Ez nagyszerű, de mikor lehet végre kapni itthon?
-
hegti
aktív tag
válasz
Latitude1023 #115 üzenetére
Szia!
Mindegyik modell:Available as both single SIM and dual SIM variants
-
Latitude1023
csendes tag
Visszaolvastam és a gyári honlapot is megnéztem de lehet nem láttam ezért ne szedjétek le a fejem,
de,
melyik modell lesz dual-sim kivitelben kapható?Köszi
-
Ricardo
titán
A Nokia 5 nem tűnik rossznak. [link]
-
válasz
DeathAdder #112 üzenetére
Ebben egyetértünk
-
DeathAdder
veterán
Stock android -> nem lehet szar
-
Volt anno pár Nokiám (nem windowsos borzalmak),de soha nem voltam kifejezetten Nokia fan.
Kettős érzésekkel fogadtam a hírt amikor bejelentették hogy visszatérnek,valahogy sok jóra nem számítottam,de így olvasgatva és a képeket nézegetve első körben kellemes csalódást érzek.
Aztán persze majd a puding próbája az evés lesz,de a 6-os valamiért elkezdte piszkálni a fantáziámat,ha nem száll el az itthoni árazás és a teszteken se húzzák le,lehet hogy beszerzek majd egyet. -
vicze
félisten
Nem én mondom.
Ugye volt egy régebbi Nokia gyár Indiában amit az MS nem vett át hanem a Foxconnhoz került, gondolom arról van szó. A vietnámi gyárban a feature phoneok készülnek. A kínaiak meg a kínai piacra gyártanak. -
zlutor
aktív tag
a HMD, ami vezerli az egeszet - tervezest is, azt hiszem - finn ceg, joreszt ex-nokias csokakbol all, a Nokia Technologies-zel egyutt dolgoznak, a Nokia delegal tagot az igazgatotanacsba - vagy hova -, hogy felugyelje az egeszet es a gyartasban reszt vesznek az ex-nokia gyarak is, ex-nokia jomunkasemberekkel...
Szoval, semmivel sem kinaibb, mint barmi mas, sot! Az almas telo sem kinai, nem?
Ha csak atlagos kinai minoseget tesznek le az asztalra, sok bugga
A kinaiak pont olyan minoseget tesznek le az asztalra, amilyet megfizetsz! Minden van az otvar-sz@rtol az urtechnologiaig...
-
Quasi_modo
nagyúr
Az én Nokia 808-am is kínai, de ettől éppolyan mint azok, amiket máshol gyártottak.
A kamera tesztekre kíváncsi leszek. -
zlutor
aktív tag
Engem speciel nagyon zavar, hogy azért ez a Nokia nem is Nokia, hanem egy kínai cucc, bár azok is egyre jobbak, szóval ha őszinte akarok lenni, inkább csak presztízs okokból zavar a dolog
Egyreszt nem feltetlen kinai - Vietnamban is van gyar...
- masreszt anno is volt Kinaban Nokia gyar.
Nomeg konkretan semmivel sem kinaibb, mint az iPhone-ok, mert azokat (is) a Foxcon gyartja, jellemzoen kinaban. A HMD gyartopartnere a Foxcon direkt ide letrehozott leanyvallalata, ami atvette a Microsofttol a Nokiatol megvett gyarakat.
Szoval, tulajdonkeppen, ha szerencsed van - es az eselyed szerintem a 3310 eseteben mondjuk 100% -, konnyen lehet, hogy egy regi nokias gyarban, regi nokais szaki alltal heggesztett telod lesz...
-
slimshady
senior tag
Hát, gyanítom, ezek sem azok amiket itt a legtöbben várnak.
-
hegti
aktív tag
Azt hiszem, hogy meg van a jelenlegi telefonom (Nokia Lumia 735) utóda:
Csak ez az unibody ház nem tetszik.Mi van akkor ha lefagy a telefon, és sehogy sem tudom kikapcsolni?
Az biztos, hogy megvárom a tesztet róluk. Gondolom az Oreo-t megkapja majd (Android 8.0). -
-
válasz
Lalikiraly #95 üzenetére
Jó, bocsi ma már kiakadtam pár topicban
Nem lesz 80 ezer
-
-
válasz
Lalikiraly #92 üzenetére
termék ára 139 euró, plusz a magyar áfa, tehát 60 ezer forint alatt maradhat
Nem, nem a 139eurora már nem jön áfa, csak régiós eltérés miatt afakulonbseg max...
-
Soybex
őstag
A hatos külsőre nagyon baba, de specben kicsit lehetne erősebb. Viszont a stock droid hatalmas +
-
-
válasz
Lalikiraly #90 üzenetére
Leírtak, 60ezer alaphangon.
Na de akkor bemásolom: termék ára 139 euró, plusz a magyar áfa, tehát 60 ezer forint alatt maradhat.
-
-
válasz
Lalikiraly #88 üzenetére
Árak ott vannak a hírben.
Q2-ben érkeznek
-
Nokia 3-ra vevő lennék max 40 ért dual simmel.
Szerintetek mennyi lesz nálunk?Meg kb mikortól lehet majd őket kapnií? Mert nem két napja találgatják már...
-
válasz
vodrosjozsi #86 üzenetére
Na ugye.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #85 üzenetére
Egy idő után már hiányzott tudod
-
válasz
vodrosjozsi #84 üzenetére
Valószínűleg méltó ellenfele lesz.
Arcképeddel mi lett?
-
vodrosjozsi
addikt
Várós. Szép konkurencia lesz ezzel az új A5 2017-nek a Nokia 6. Ha lenne jobb rendszerrel cserélnék
-
janeszgol
félisten
Érdekes. Hol vannak a "inkább a Redmi 3s ötvenezerért", "OP3 az etalon árazásban" szlogenek?
-
Tomcat
őstag
Elsőre nem rossz ez a felhozatal, átlag felhasználóknak biztosan kielégítő a választék, de én egy kicsit többet várok (vártam) el. Meglátjuk a csúcsmodell hogyan sikerül majd.
-
-
válasz
szupermacs #77 üzenetére
Eléggé. 4db A53-as mag egyenként 1,1-1,3Ghz-en, egy Mali-T720MP2 GPU. Teljesítményben kb. a Snapi 410-412 környékén van.
A Snapi 430 8db hasonló maggal rendelkezik, de 1,5Ghz-en fut, Adreno 505 GPU-val.
@Duliee: Én a 3-ast és az 5-öst hoztam volna Snapi 430-assal (nem hinném, hogy akkora az árkülönbség, hogy ne fért volna bele), a 6-ost meg Snapi 625/626 kategóriával. Oké, utóbbi már "készen volt", de lehetett volna egy nemzetközi upgrade verzió...
-
szupermacs
veterán
Ez a MediTek 6737 mennyire gyenge?
(Ha jól látom, el is van írva a neve, mert a cikkből másoltam ki.)
-
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #40 üzenetére
Nokia 1x zsebelt mivel fix összeget kaptak a névhasználatért, és a továbbikban egy fillért nem látnak a szerződés kifutásáig. Mivel sokadjára mindene gyes tevékenységet a Foxconn végez.
Ugye a kamera dolgot nem gondolod komolyan?Elég egyértelmű hogy mit szeretnének. Olcsó HW-t a névvel eladni magasabb profithányaddal, hogy nyereséges legyen.
(#44) sheratan: Ugye az 1éve volt most Nokia 5-tel azonos az XA HW-ja és azonos árban is van, értelmetlen kezdőáron rugózni. És azért a P10 erősebb a S430-nál akárhogy is nézzük.
Azért ne érjen senkit meglepetés, ha 100e feletti árral bukkan fel a Nokia 6, de 80e alatt is kicsi esélyt látok rá. -
Máté94
addikt
Kíváncsi lennék, hogy a EU/US verzió ROM-ja felmenne e a kínai verzióra a 6-os esetében.
Csak az a kár, hogy nem érné meg Kínából megvenni, mert sokkal drágábban adják ott, mint az EU/US-ban. Bár ott 4/64GB-al adják...
-
M5Norbi
őstag
Egyáltalán nem lettek rossz készülékek. Nyilván lehetne kicsit erősebb a hardver de ha valaki nem hardcore játékos nem hiszem hogy kevés lesz.
A 6-os tök jó szerintem de én szívesen látnék egy igazi zászlóshajót
-
judas13
addikt
A Stock Android pipa.
Többit meglátjuk...EU-s raktárból akár még bejövős is lehetne egyeseknek, mondjuk nekem nem kéne 200-300 $-ért. -
0P1
aktív tag
"Persze meg lett itt mondva ezerszer is, hogy soha nem lesz androidos Nokia, hát lett.
"
Az lett elmondva ezerszer a felvásárlás után, hogy a Nokia nem fog soha visszatérni a készülék piacra. És nem is tért vissza, és nem is fog soha
Azt pedig sokan elmondták már akkor, hogy igen, valószínűleg, amint lejár a Microsoft kizárólagos jogosultsága a Nokia brand-re, a Nokia várhatóan licenszelni fogja azt, (feltehetően kínai gyártóknak), és ige, feltehetően Andorid fog azokon a telefonokon futni (mi más?)
"Közepesen szép visszatérés ez, de legalább visszatérés."
Nem az.
-
-
mizoli
addikt
Sosem voltam Nokia fan, és egy darabig így is marad
Egyáltalán nem tartom drágának, bár az árához képest valóban gyenge a hw, valahogy többet vártam. Értem én, hogy innen könnyű feljebb lépni, de akkor is.
Egyetlen előnye a fapad stock android. Akinek több kell (kb. mindenki) a play áruház sok dologra megoldás.
-
aelod
veterán
Nem győzték hangsúlyozni, hogy komoly szereplők szeretnének lenni újra
Úgy, hogy a mostani csúcstelefonba S430-at tettek? Kétlem, hogy azok lennének.
-
-
pit stop
addikt
"a gyári Android a továbbiakban is megmarad"
Ezt és a többi körítést úgy értelmezem, hogy 0 hozzáadott értékkel összeraknak meglévő hardvereket, és vigyétek, mert Nokia. Sem kamerában, sem más egyéb plusz megoldásban nem lehet várni extrát szerintem
Így pedig csak lejáratják a nevet. Fontos a márkanév, de az egyszerű fogyasztó a ficsőrökre fog ugrani. -
youngboy
senior tag
Ha már stock droid, megkérdezem, van olyan dual -aim-a (lehetőleg dual active) telefon a piacon (felső) közép kategóriás vassal, amin stock droid van? 100-150 ezer környéki árra gondolok.
-
-
AMD Power
titán
Nem lenne ez rossz de ez a Snapdragon 430 ide már kicsit kevéske.
-
hemaka
nagyúr
Az a soc elég trágya. Pedig nem lenne rossz.
-
-
törölt tag
Egyébként az a szép, hogy felmentek az árak tényleg. Három éve még 299€ volt a Oneplus One, akkori csúcshardverrel, most ennyiért van ugye a (jelenleg) legjobb Nokia, amiben jobbára alsó kategóriás hardver van csak. A jelenlegi OP meg már 400 felett.
-
-
csongi
veterán
Vagy ujra fel emelkedik a nev, vagy a melybe zuhan orokre.
A Nokia neve most a kiniak kezeben van. Ha csak atlagos kinai minoseget tesznek le az asztalra, sok buggal, akkor lejtmenet lesz, ha stabil es uzembiztos keszulekek lesznek, akkor ujra emelkedni fog.
Nem tartom valoszinunek a koztes allapotba valo lebegest. Tulsagosan is ismert, es kedvelt marka volt. -
mackoman
tag
Szerintem jó úton halad a Nokia márka...de szögezzük le hogy ez a Nokia,már nem az ami régen volt...én örülök ,hogy ismét piacon van ez a márka név.Sok sikert nekik....
-
-
Ádám16
addikt
A sikerük a szolgáltatókon múlik most már szerintem. Jók a kategóriák, jok az arak, a markanev meg nindig hangzatos, és Stock a Droid.
Egy abszolút csúcskészüléket is kidobhattak volna, én arra vártam. -
D4ni
őstag
Jó választás a 430. Kevés fogyasztás, nem is nagyon kell ennél több annak aki nem játszik.
-
Azért a stock androidra kíváncsi lennék mennyire is az. De a 6-os felkeltette a kíváncsiságom.
-
atosan
veterán
No,kia fene gondolta 😀
Legyen sikerük. -
törölt tag
Hát, van olyan jó ajánlat, mint tavaly volt az Xperia XA 100 ezerért
És jobb, mint most az a HTC SD400-zal szintén 100 ezerért
Azt sajnálom, hogy a kisebbek nem kapták meg ugyanazt a hardvert, mint a 6, azért a 430 és a 3GB memória nem olyan szédületesen erős hardver, hogy ne lehetne manapság belépőnek nevezni. Így biztosan nem lesz érdekes számomra, mert bár a 6-osból az erősebb elég lenne szerintem, de az meg már túl nagy.
-
Azért a 6-osba beleférhetett volna egy Snapi 625 legalább...
De összességében nem rossz visszatérésnek. A Samu, LG, Sony alsó és közép kategóriákban csalódott és a kínai telefonmárkáktól pedig fázó emberek két kézzel fognak kapni utánuk...
-
Csapoati
nagyúr
0 hozzáadott érték, alsós hardver, középkategóriás ár. Teljesen világos, hogy ebből csak zajos siker születhet.
#33 Crafter32: Kínában baljós szám.
-
-
7s26c
őstag
Vegytiszta Android
-
tothmaxy182
őstag
Hát nem dobtam el az agyam... Ilyen áron simán lehet jobb hardvert venni. A szoftvert meg majd meglátjuk. 2017-ben egy rányomott név nem hiszem, hogy eladja...
-
válasz
Dr. 444Hertz #36 üzenetére
Szerintem a Foxconn csinálja.
Több készülékre is ok csinálják
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #34 üzenetére
HMD nem csinál szerintem semmit
-
-
Crafter32
őstag
Pontosan miért is kerülik a 4es számot?
-
batai15
félisten
hát nem éppen jó specek.
-
Ricardo
titán
Jól hangzik. Nem rossz kezdés.
Ezek kezdő árak, remélhetőleg hamarosan csökkenek.Fém ház, stock droid, jó kamera, mindenképpen ígéretes kezdés.
Feltéve hogy a kamera valóban jó
Várom a teszteket.
-
Mr.Silkó
veterán
A 6-os szép lett.
-
darvinya
titán
Drágán mérik Nokia szitanyomatot.
MTK6537=SD430 2/3GB RAM mellett 30-40eFt-os kategória.Na, de…Itt jönne Ford Fairlane mondása -Sajt reszelővel… fullHD SD430-al, hiába 4Gb RAM.
Itt jön miséző pap mondása -Nyájam…, mint birkák etethető mindennel…
(#15) Dr. 444Hertz
Ne hidd, hogy Stock droid első körös frissítése lesz.
Sok ilyen telot adtak ki kisebb gyártók, és arra sem jött több frissítés. -
jerry311
nagyúr
Ó, jee, stock droid. Remélem tényleg gyorsak lesznek a frissítésekkel.
299 EUR bőven a lélektani határ alatt van még ezért a hardverért is.
Mondjuk ha villantanának valami csúcsmobilt is stock droiddal, jó kamerával (azért ebben régen nagyon ott voltak), QHD kijelzővel, meg egy jó akkuval, nem eltúlzott árral, akkor már mennék is a kasszához. -
Nokia, stock androiddal, fizikai gombokkal. Igen szép kezdés. Végre valaki átgondolta ezeket az ótvar virtuális gombokat. Kevés dolgot utálok jobban a mai telefonokban, miközben az alsó keretben mindig elférnének. 1 biztos vevőjük már van.
-
vicze
félisten
Nem tudom mikor használtál utoljára stock droidot, de olyan fapad az alap rendszer hogy soha nem szeretném használni mindennapokban. 1.5 óta használok androidot és mindig többnyire volt egy Google telóm, egy rendes mellett, de sose éreztem azt hogy a napi szinten ezt szeretném használni, pedig 7.0 fényévekre van már a 4.4-től is.
Onnan hogy egy %-os aksi kijelzés nincs benne alapból, elég sokan nyígnának, de tényleg sok piszkos alap dolog hiányzik. Csak ezt nagy kevesen realizálják mivel pont ilyen kevesen használják.Dr. 444Hertz: Foxconn évek óta uralja a mobil piacot, nem hinném hogy ők nagy törpék magukat. Amíg nincs garanciában a SW frissítés, bármit lehet mondani. Kb. Nincs olyan cég Applet kivéve aki ne szegte volna meg valamilyen frissítési ígéretését, pedig mindenki nagyon töri magát...
-
-
Az átlag számára jobb a stock droid , mint elveszni a beállításokban.
Nekem miui alapú termekem van, de azért pár dolgot kihagynek belőle.
---+--
Kíváncsi leszek az első tesztekre , a Snap430-as egy jól eltalált vas.
Szolgáltatóhoz kerüljön be, akkor esélyes a váltás a családban.
-
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #19 üzenetére
Várjuk ki azért ezt, mondani sok mindent lehet.
Stock droidhoz meg csak Google készülékeken van, az összes többin rá kell illeszteni, még Android One-okra is.
Az alap droidhoz meg inkább használhatatlan a többség számára minthogy nagy előny lenne. -
amoledus
aktív tag
Nem kell most nagyot durrantani , elég a gyári android szépen fog muzsikálni ,már ettől azt mondják az emberek ,hogy ez igen .Erősebb telefonok vitorlájából is fog szelet, amik tele vannak szemetelve gyártói appokkal. Aztán majd mehetnek felfele, egyre több fejlesztéssel,pl.most egy flagshipben egyetlen nagyobb hiba és megbuktak volna,de innen lehet emelkedni, és talán irányt mutatni,hogy az android tisztán jó
-
-
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #15 üzenetére
"frissítéseket is elsők között kapják meg a Nokiák."
Ezt miből feltételezed? -
De fölösleget se.
Szerintem jól van ez így, főleg úgy, hogy a frissítéseket is elsők között kapják meg a Nokiák.troviko: szerintem, ahogy látom, a minőséggel nincs gond. Az átlag júzereket pedig szerintem hidegen hagyja, hogy éppen ki gyártja a telót. Nokia. Igényes. Ennyi bőven elég.
Amúgy tudom, hogy a régi Nokiához semmi közük.
Ezért raktam idézőjelbe a finneket. -
troviko
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Azért ezeknek már semmi köze a régi Nokiához. Ott nagyon sok mindent a Nokia tervezett és gyártott, nagyon komoly minőségbiztosítási rendszereket használva.
Most javarészt Kínában gyártott hardvereket legóznak össze kínai mérnökök, kínai minőségbiztosítás mellet, kínai gyártósorokon, kínai munkásokkal. Nem lesz már olyan a minőség. Csak mint bármelyik jobbfajta kínai márka.
Azt nem mondom, hogy gáz lesz, de már közel sem lesz olyan a minőség, mint régen. Mivel nincs hozzáadott érték, saját tervezésű és gyártású hardver. Csak már a piacon bárki (bármely egyéb gyártó) számára elérhető, előre legyártott alkatrészek összeillesztése.
De ez talán még mindig jobb, mint amit a BB csinált az átmatricázott Alcatel-ekkel.Szerk:
(#13) joey04: Ez igaz. Cserébe elképesztően gyors és stabil lesz a hardver. Na meg ha azt vesszük, hogy manapság mindenki szereti szénné moddolni a droidt, és saját (általában vacak) felületet rárakni, amitől aztán lassú lesz és instabil, ami még a frissítéseket sem, vagy csak éves késéssel kapja meg, akkor jó választás a stock droid. Lassan már az teszi egyedivé, hogy Stock. -
joey04
titán
Nekem a sokak által méltatott stock droid a legnagyobb csalódás. Semmi egyediséget nem vittek így bele.
-
Ha most nem lennék telefonbuzi, nkább vennék egy ilyen Nokiát 4xx-es snapival, mint egy SD820-as kínai csodát ugyanennyiért.
Nagyon komoly a Nokia név lélektani hatása, és az ember feltételezi, hogy komoly fejlesztések és support van az új készülékek mögött, így akaratlanul is jobban bízik a "finnek" telóiban.
Lesznek bőven vevők, az biztos.
Ha jó lesz a kamera, én is beruházok egyre."A második lépcső nem a Nokia 4 (ezt a számot hagyományosan kerülik)"
Valószínűleg hallottak arról, hogy Japánban a halál száma ez. -
Quqesz
nagyúr
Snapi430?? Meglássuk..(lg g3s volt 410-el, hagyjuk kategória)
-
troviko
senior tag
Sosem voltam nagy Nokia fan, de a családban mindenki az rajtam kívül. Én mindig csak szívtam velük, BÁR a 6700-át én is imádtam. Szóval NAGYON örülök, hogy visszatértek.
Persze meg lett itt mondva ezerszer is, hogy soha nem lesz androidos Nokia, hát lett.
A készülékek jók, még ha a dizájnjuk nagyon unalmas is. Korrekt hardver, korrekt (legalábbis nem túl drága) áron, külön jó pont az alu ház, a kamera is jónak tűnik, legalábbis papíron.
A nyomoronc fizikai gombokat el lehetne már felejteni, virtuális gombokkal sokkal jobban tetszenének. A vízállóságot elkezdhetnék tolni.
A stock androidot HIHHHHETETLENÜl jó döntésnek tartom. Mindamellett, hogy így lesz a teló a leggyorsabb, legstabilabb, és a frissítések is sokáig és gyorsan fognak jönni, így lehet a költségeket a leginkább lent tartani. Win-Win szitu.
Volt Nexus tabom, ezért tudom, hogy nagy királyság a Stock android. Minél inkább szétmoddolt egy android, általában annál vacakabb.Engem speciel nagyon zavar, hogy azért ez a Nokia nem is Nokia, hanem egy kínai cucc, bár azok is egyre jobbak, szóval ha őszinte akarok lenni, inkább csak presztízs okokból zavar a dolog. Kimondom na, sznob vagyok.
Emiatt a magam részéről örülnék neki, ha a Nokia valahogy visszaszerezné a device részeleget. Ha a gyártást nem is (miért is kéne visszahozni kínából, a szifon is ott készül, meg lényegében a világon minden) de legalább a licencek, és a tervezés kerüljön vissza az anyacég kezébe.Közepesen szép visszatérés ez, de legalább visszatérés. Örülök neki.
Welcome back, Nokia!
-
moma
őstag
Szerintem az a kulcs nekik, hogy nehogy valami nagyobb baki beüssön. Senkit ne taszítson nagyon, ne lehessen nagyon belekötni, aki megveszi ne csalódhasson komolyabban. És akkor a névvel el lehet indulni.
Nagyon kíváncsi vagyok mennyit adnak el belőlük majd. Mennyit ér még ez a név ma.
Mondjuk az 5 be mehetett volna 3ram.
-
vicze
félisten
Hm túlárazott alsókategóriás készülékek, ki gondolta volna, hogy ez lesz...
-
nicu71
addikt
óriási bravó a Stock androidnak.A hatos kimondottan tetszetős!
-
vivo2000
tag
Üdv..Hát én nagyon örülök a nemzetközi árúsításnak,föleg hogy visza tért a nokia, és meg merem jósolni hogy itt még nagyon komoly meglepetések lesznek a jővöt nézve,figyeljétek meg hogy lesz itt még tron fosztás.Ezt vártam már évek ota hogy visza térjen csak gratúlálni tudok hajrá nokia gyere csak minél több és jobb telokkal...
-
AndrewBlase
senior tag
Így kezdődik a hír: "Nokia 3, 4 és 6 néven jönnek az új készülékek"
Kicsit lejjebb: "A második lépcső nem a Nokia 4 (ezt a számot hagyományosan kerülik), hanem a Nokia 5"
Na most akkor hogy is van?
Kár, hogy olyan sötétre sikerültek a képek. A 6-osra majd kíváncsi leszek, remélem lesz majd róla iromány!
-
madd dogg
senior tag
Lehet nem olcsók, de pont azt kényelmet kínálják, amire megannyian vágyunk:
- Jónak tűnő üzemidő
- Stock droid
- Fémház
- Igényesnek tűnő kamerák (majd kiderül).És szépek ezek az órák.
-
Máté94
addikt
Stock Android!
Nagyon szívesen odaadnám azért a 6-os és a stock Android miatt a MI 5-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest