Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Béééla

őstag

válasz mrThomi #22 üzenetére

A koncepcióval? Semmi!
    Azzal annál inkább, hogy netezek és a net nem megy, mobilnet kikapcs-bekapcs és újra megy. Vagy hogy keresztbe fagy a kamera alkalmazása. Vagy hogy 3 GB RAM van a L950-ben és ha megbököm a Messenger értesítését egy élet mire bejön az üzenet, rosszabb esetben kifagy az alkalmazás és indíthatom el megint.
    Vagy hogy az egyetlen épkézlábnak mondható videolejátszó progi is 15 perc után kifagy, a gyári nem kezel minden hangformátumot. Könyörgöm, ha egy platform, egy minden, akkor ugyanazt tudhatná a desktop videolejátszó mint a telefonos :W
    Vagy hogy rendszeresen újraindul. Csak hab a tortán hogy izzik a teló 15 perc passziánsz után.

Megszálott windóz-telós voltam. WM5.0-tól kezdve kitartottam mellette mert láttam benne a potenciált. De hogy az MS is magasról tojik a csúcstelójukra, az unalmas. Majd' másfél év telt el a megjelenés óta és még mindig nem sikerült olyanra kalapálni hogy még egyszer ilyet vegyek. Majd a 8. Majd a 8.1. Majd a 10.
    Majd ha piros hó esik!

Ha nem tudott az MS egy épkézláb fejlesztőket támogató programot kitalálni hogy megszüntessék az apphiányt akkor viszlát.

És hiába jönnek ki a gyártók jobbnál jobb hardverrel, ha tényleg csak az megy, ami gyárilag rajta van.

Új hozzászólás Aktív témák