Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
direkt írtam, hogy megfelelőBB... nem baj, tudtam, hogy oda kellett volna írni zárójelbe, hogy gyk nem csúcskategóriára gondolok. (mostmár ideírom neked zárójelben, mégcsak nem is középkategóriára).
én pl nem tettem volna bele kamerát, ha nem lehet egy minimum 5 mpx-eset beletenni, mert ahogy mondod azt már nem bírta volna el hardware-esen.Az utolsó 3 bejegyzésed nem értem, szerintem azt másnak akartad írni.
-
tony_snow
tag
Engem elsősorban nem az zavar, hogy nem úgy néz ki, mint a régi. Újítottak, nem ez a gond. Hanem, hogy pl. minek bele 2 mpx-es kamera? Aki nosztalgia miatt veszi meg, pont leszarja a kamerát. De ha már beleteszik, olyat tegyenek, ami a mai kornak megfelelőbb minőségű fotót készít.
Nem tudom, nem lehetett volna megoldani egy kicsit nagyobb felbontású kijelzőt beletenni ahol nem annyira szembetűnőek a pixelek?és erre mondtam, hogy ennél sokkal jobb lett volna a régi külsővel kihozni, ha már 3310, meg nosztalgia..
-
tony_snow
tag
Nem értem a koncepciót, ha már a 3310 nevét bedobták szerintem a legrosszabb utat választották.
Vagy nézzen ki ugyanúgy mint a régi (a színes kijelző még oké). Vagy ha elengedik a 100%-ban megegyező kinézetet és újítanak, akkor miért nem tudnak a mai kornak megfelelőbb telefont gyártani? pl. kicsit nagyobb felbontású kijelző, használható kamera, nagyobb méretű belső tárhely, mondjuk 3 vagy 4g, amivel akkor már rendesen lehet emailezni, netezni stb..Szerintem ennél mindkettő út jobb lett volna, ez nálam két szék közül a padlóra esés, egyszerű buta telefon, talán a gombok és az kijelző körüli motívum hasonlít a 3310-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged